یک شنبه 5 آبان 1392برچسب:, :: ::  نويسنده : موسویان

 

احمدی‌نژاد در پاسخ به پرسش دیگری درباره اظهارات اخیر حجت‌الاسلام حسن روحانی مبنی بر اینکه دولت را با خزانه خالی و انبوهی از بدهی تحویل گرفته است، خاطرنشان کرد...

 

محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور سابق کشورمان در واکنش به اظهارات منتشره از علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در روزنامه لوموند که گفته بود، ممنوع‌الخروج بودن محمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات جزء عادات بد دولت احمدی‌نژاد بوده است، گفت: ممنوع‌الخروجی؟ احمدی‌نژاد؟ این موضوع قضایی است. چه ربطی به ما دارد؟ من حتی اگر این اختیار را داشتم هرگز این کار را نمی‌کردم.

وی افزود: محمد خاتمی 8 سال در کشور رئیس‌جمهور بوده؛ گرچه ما ممکن است در شیوه اداره کشور اختلاف‌نظر داشته باشیم ولی به هرحال فردی رئیس کشور بوده و اینکه رئیس‌جمهور بعدی بیاید بگوید او ممنوع الخروج شده چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟

احمدی‌نژاد با بیان اینکه فکر نمی‌کنم موضوع مطرح شده حرف درستی باشد، گفت: این درست نیست؛ ما هرچقدر هم اختلاف نظر و اختلاف سلیقه داشته باشیم، بالاخره اصول و خطوطی را رعایت می‌کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا شما قویا این موضوع را رد می‌کنید؟ گفت: من از شما و از این طرف و آن طرف شنیدم؛ بالاخره خوب است بعضی چیزها رعایت شود، حالا... ، من تازه شنیدم این حرف را، این در اختیار رئیس‌جمهور نیست؛ بلکه یک مسئله قضایی است و ربطی به رئیس‌جمهور ندارد؛ من تعجب می‌کنم.

رئیس‌جمهور سابق کشورمان اضافه کرد:من قضاوت نمی‌کنم و این چیزی است که ربطی به رئیس‌جمهور ندارد.

احمدی‌نژاد در پاسخ به پرسش دیگری درباره اظهارات اخیر حجت‌الاسلام حسن روحانی مبنی بر اینکه دولت را با خزانه خالی و انبوهی از بدهی تحویل گرفته است، خاطرنشان کرد: این را مسئول مربوطه پاسخ می‌دهد و به زودی پاسخ داده می‌شود.

رئیس‌جمهور سابق کشورمان در پاسخ به این سوال که دانشگاه ایرانیان در چه وضعیتی قرار دارد با گفتن این جمله که "نه دیگر، داری مصاحبه را به کنفرانس خبری تبدیل می‌کنی" افزود: انشاءالله در آینده هم صحبت می‌کنم. همه چیز خوب است ، خداروشکر.

منبع: تسنیم

 



نوه حضرت امام (ره) : خیلی اوقات ما نسبت به درنظر گرفتن یک ظاهر دینی برمی آشوبیم

 

به نقل از فارس، حجت الاسلام سید حسن خمینی تولیت آستان مقدس حضرت امام خمینی(ره) با تأکید بر تقید رهبر کبیر انقلاب اسلامی به تمام جزئیات دین، گفت: در بحث موسیقی هم، امام شب‌ها که رادیوهای بیگانه را گوش می‌کردند، به محض آنکه صدای موسیقی از رادیو بلند می‌شد، آن را قطع می‌کردند.

 

نوه حضرت امام (ره) ادامه داد: خیلی اوقات ما نسبت به درنظر گرفتن یک ظاهر دینی برمی آشوبیم، اما وقتی کسی جلوی ما غیبت می کند حساس نمی شویم. وای به حال ما اگر خودمان غیبت کنیم، خودمان تهمت بزنیم و خودمان بد دیگران را بخواهیم! اگر کسی جلوی امام غیبت می کرد، ایشان از جا بلند می شد و می رفت یا او را نهی می کرد. از آن سو، ظواهر دینی را هم نمی شد مقابل امام فراموش کرد، زیرا عده ای درگیر ظواهر می شوند و در نقطه مقابل آن عده ای به بهانه اخلاقیات، ظواهر را کنار می گذارند. واقعا امام نسبت به بحث حجاب و اختلاط نامحرم توجه بسیار ویژه ای داشتند؛ در خانواده ما وقتی نوه های پسری به سن بلوغ می رسیدند امام آنها را از نشستن سر یک سفره با نوه های دختری منع می کردند. این تقیدات بسیار سنگینی که امام به ظواهر دینی داشتند را نمی توان در تحلیل شخصیت ایشان نادیده گرفت.

 

وی افزود: در بحث موسیقی هم، امام  شبها که رادیوهای بیگانه را گوش می کردند، به محض آنکه صدای موسیقی از رادیو بلند می شد آن را قطع می کردند. لذا همه افراد باید مراقب باشند که خدای نکرده امام را به گونه ای تحلیل نکنند که بُعد عنایت ایشان به فقه و احکام فقهی، بخصوص مظاهر اجتماعی و فرهنگی دین، کمرنگ جلوه داده شود. قدم به قدم زندگی امام آمیخته به تقیدات کامل و بدون تسامح به احکام دینی است. البته در رفتار ایشان با کسانی که احیانا در نکاتی تقیدات لازم را ندارند، برخوردی کاملا انسانی، تربیتی بود؛ نه اینکه به صرف یک لغزش کسی را از دایره دین داران خارج کنند و با تهمت های ناروا او را برانند.

 

وی تصریح کرد: در عین حال، مهم این است که امام در بند ظواهر نماندند؛ گوهر دین از دست نرفت که به ظاهر بسنده کنیم. همین امام می فرماید که بیان احکام و نجات دین فدایی می خواهد؛ همین امام می گوید خون دلی که من از مقدسین خوردم، از هیچ کس دیگری نخوردم. در همین فیضیه که من و شما صحبت می کنیم، ظرف پسر امام را آب کشیدند. اگر روی سر پیامبر(ص) را هنگام نماز فشار می دادند، مشابه آن اتفاقات برای امام ما هم افتاده است.

 



پنج شنبه 2 آبان 1392برچسب:, :: ::  نويسنده : موسویان
 

کری به نتانیاهو دلداری می دهد

در حالی که مقامات خزانه داری و وزارت خارجه آمریکا ، عازم کشورهای اروپایی شده اند تا در مورد مساله هسته ای ایران و مذاکرات پیش رو در ژنو، رایزنی کنند، جان کری در صدد است تا اسرائیل و برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس را که به شدت نگران مصالحه با ایران هستند، آرام کند.
 
 
 
 
 
 

دیپلماسی ایرانی: در حالی که مقامات خزانه داری و وزارت خارجه آمریکا ، عازم کشورهای اروپایی شده اند تا در مورد مساله هسته ای ایران و مذاکرات پیش رو در ژنو، رایزنی کنند. جان کری، وزیر خارجه آمریکا در صدد است تا اسرائیل و برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس را که به شدت نگران مصالحه با ایران هستند، آرام کند.

پس از پایان مذاکرات ایران و گروه 1+5، در ژنو، رسانه ها گزارش هایی را در مورد اختلاف کاخ سفید و تل آویو در مورد توافق هسته ای با ایران خبر دادند. در این بین اخباری در مورد لغو تحریم های ایران و آزادسازی اموال مسدود شده جمهوری اسلامی منتشر شد، که بیش از همه اسرائیل را نگران کرد. هرچند که مقامات خزانه داری آمریکا می گویند هنوز زمان لغو تحریم ها فرانرسیده و مقامات تهران نیز می گویند هنوز پیشنهادی از آمریکا در مورد لغو تحریم ها دریافت نکرده اند و اخبار منتشر شده، گمانه زنی های رسانه ای است.

به گزارش رویترز، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل  قصد دارد از سفر به رم که فردا (چهارشنبه) انجام می شود، برای کاهش خوش بینی های پدید آمده در خصوص مذاکرات هسته ای با ایران استفاده کند. او همچنان ادعا می کند، ایران از طریق نزدیک نگاهداشتن روابط خود با بشار اسد در سوریه، درصدد تقویت موضع استراتژیک منطقه ای خود است. این در شرایطی است که اغلب کارشناسان بر این باورند با تحولات اخیری که در ایران پدید آمده و مانورهای دیپلماتیک انجام شده، این اسرائیل است که تنها مانده و موضع گیری های تنداش نیز خریداری ندارد.

نتانیاهو، معروف به بی بی روز چهارشنبه با جان کری، وزیر خارجه آمریکا در رم ملاقات می کند و احتمالا از او می خواهد در مورد لغو تحریم های ایران اقدام نکند. چرا که پس از نشست ژنو در هفته گذشته، گمانه زنی ها در مورد لغو تحریم های ایران افزایش یافته است.

این خبرگزاری انگلیسی در ادامه می نویسد، هدف نتانیاهو از ملاقات با کری این است که دریابد وزیر خارجه آمریکا تا چه اندازه برای لغو تحریم های ایران آمادگی دارد. پیش از این نیز بسیاری از تحلیلگران پیش بینی کرده بودند که اصلی ترین مانع در راه توافق هسته ای با ایران، مانع تراشی اسرائیل، کشورهای عربی و کنگره آمریکاست . همچنین تندروها در ایران و آمریکا نیز می توانند مذاکرات هسته ای را به شکست برسانند.

این در حالی است که عربستان سعودی، دیگر متحد آمریکا در خاورمیانه نیز به شدت در مورد هرگونه توافقی بین واشینگتن و تهران نگران است. اما تل آویو به طور علنی تری علیه توافق با ایران موضع گیری می کند. نتانیاهو و همفکران اش با به راه انداختن تبلیغات ضد ایرانی قصد دارند تا زمانی که برنامه های هسته ای تهران به طور کامل متوقف نشده، از توافق هسته ای ایران و گروه 1+5، جلوگیری کنند.

تهران و قدرت های جهانی می توانند بر سر ادامه غنی سازی بیش از 5 درصد در ایران به توافق برسند.

ایران در نشست ژنو طرحی سه مرحله ای ارایه داد که در صورت تحقق آن، امکان خروج از بن بست هسته ای وجود دارد. نتانیاهو، روز یکشنبه در گفت و گو با ان بی سی مدعی شد: کشورهای زیادی هستند که تنها به دنبال یک روزنه کوچک اند تا خود را از نظام اعلام تحرمی ها علیه ایران رها کنند.

البته او نامی از یک کشور خاص نبرد اما خاطرنشان کرد که در ملاقات با کری، تمرکز بر مساله ایران است. این در حالی است که یکی از مقامات همراه کری که در تور اروپا حضور دارد، هرگونه اختلاف نظر بین واشینگتن و تل آویو را تکذیب کرده و می گوید در نشست ژنو برای لغو تحریم های ایران تصمیم گیری نشده است. به گفته وی ایران باید اقدامات اعتمادساز و شفاف انجام دهد تا آمریکا نیز گام بردارد.

این در حالی است که کری روز دوشنبه با یک مقام سعودی نیز در مورد ایران، سوریه و مصر گفت و گو کرد. با این حال نتانیاهو ادعا می کند که غرب باید در مورد همراهی با ایران دقت کند، چرا که به این وسیله نفوذ ایران در منطقه پررنگ تر می شود.

در این بین مذاکره کننده ارشد هسته ای روسیه نیز خاطرنشان کرده است که تهران و قدرت های جهانی می توانند بر سر ادامه غنی سازی بیش از 5 درصد در ایران به توافق برسند. سرگئی ریابکوف، در یک گفت و گوی تلفنی با رویترز، تصریح کرد: در جایی که اعتماد وجود ندارد، باید در مورد آنچه که بیشترین نگرانی را پدید آورده، هماهنگ شویم. از سوی دیگر باتوجه به توسعه هسته ای ایران، بحث غنی سازی بیش از 5 درصد همواره در گروه 1+5، مطرح بوده است. به گفته ریابکوف، ایران خوستار لغو تحریم هاست و اگر پیشرفتی در مذاکرات حاصل شود، دلیلی برای خودداری از لغو تحرمی ها وجود ندارد.

تحریریه دیپلماسی ایرانی /



چهار شنبه 1 آبان 1392برچسب:تحصيل, :: ::  نويسنده : موسویان

 

این اطلاعات در تهیه گزارش “آموزش در یک نگاه” سازمان همکاری اقتصادی و توسعه در سال ۲۰۱۳ نیز مورد استفاده قرار گرفت.

تحصیل‌کرده‌ترین کشورهای جهان به ترتیب زیر هستند:

۱. روسیه

از میان جمعیت تقریبی ۱۴۳ میلیونی این کشور، ۵۳.۵ درصد از آن‌ها دوره آموزش عالی را گذرانده و از نظر تحصیلات در وضعیت خوبی به‌سر می‌برند.
این کشور ۴.۹ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف هزینه‌های آموزش می‌کند که این مقدار در پایین‌ترین کشورهای جهان در رده پنجم میان کشورهای مورد بررسی می‌باشد.

۲.کانادا

۵۱.۳ درصد از مردم این کشور تحصیلات عالی دارند.
متوسط نرخ رشد سالانه میزان افراد تحصیل‌کرده در این کشور در بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۱ برابر با ۲.۳ درصد رشد بوده‌است.
کشور کانادا ۶.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را به آموزش شهروندان تعلق داده‌است.

۳.ژاپن

این کشور با جمعیت ۴۶.۴ درصدی افراد تحصیل‌کرده خود، توانسته رتبه سوم کشورهای تحصیل‌کرده را در جهان به نام خود کند.
متوسط نرخ رشد سالانه تحصیلات میان افراد در این کشور در سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۱ برابر با ۳ درصد بوده‌است.
این کشور ۵.۱ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف افزایش سطح تحصیلات مردم خود می‌کند.

۴.فلسطین اشغالی

۴۶.۴ درصد از مردم این کشور کوچک، بنا بر گزارشات تحصیل‌کرده هستند.
۷.۵ درصد ار تولید ناخالص داخلی رژیم صهیونیستی صرف آموزش مردمان آن می‌شود.

۵.آمریکا

از میان جمعیت تقریبی ۳۱۳ میلیون نفری این کشور، ۴۲.۵ درصد آن‌ها تحصیل‌کرده می‌باشند و متوسط نرخ رشد سالانه این کشور از سال ۲۰۰۰ تا پایان سال ۲۰۱۱ تنها با ۱.۴ درصد رشد همراه بوده‌است که این مقدار کمترین مقدار رشد میان کشورهای مورد مقایسه می‌باشد.

آمریکا ۷.۳ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف امور آموزشی و تحصیلات کرده‌است.

۶.کره

۴۰.۴ درصد از جمعیت کره تحصیلات عالی دارند.
متوسط نرخ رشد سالانه افراد با تحصیلات بالا در این کشور در ۱۱ سال مورد بررسی، برابر با ۴.۹ درصد می‌باشد.
۷.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور صرف امور آموزشی می‌شود که این مقدار سومین بالاترین مقدار در میان کشورهای مورد بررسی می‌باشد.

۷.انگلستان

۳۹.۴ درصد از جمعیت انگلیس را تحصیل‌کرده‌ها تشکیل می‌دهند.
این کشور با متوسط نرخ رشد سالانه ۴ درصد از سال ۲۰۰۰ تا سال ۲۰۱۱ پیشرفت کرده‌است.
۶.۵ درصد از تولید ناخالص داخلی انگلستان برای آموزش مردم و تکمیل تحصیلات عالی آن‌ها سرمایه‌گذاری می‌شود.

۸.نیوزیلند

۳۹.۳ درصد از جمعیت این کشور توانسته‌اند دوره تحصیلات عالی را بگذرانند و با متوسط نرخ سالانه ۲.۹ درصد از سال ۲۰۰۰ رشد داشته‌است.
۷.۳ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور برای آموزش مصرف می‌شود.

۹.فنلاند

۶.۵ درصد از تولید ناخالص داخلی فنلاند برای آموزش و تحصیلات عالی هزینه می‌شود که این مقدار سبب شده‌است که تعداد افراد تحصیل‌کرده این کشور از سال ۲۰۰۰ با نرخ متوسط سالانه ۱.۷ درصد رشد کند.

۳۹.۹ درصد از جمعیت ۵ میلیون نفری این کشور تحصیلات عالی کسب کرده‌اند.

۱۰.استرالیا

این کشور با نرخ متوسط سالانه ۳.۱ درصد از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۱ توانسته ۳۸.۳ درصد از شهروندان خود را برای تحصیلات عالی پرورش دهد.

۶.۱ درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور به آموزش شهروندان تعلق گرفته‌است.



چهار شنبه 1 آبان 1392برچسب:, :: ::  نويسنده : موسویان



شنبه 30 مهر 1392برچسب:ارتباط سياسي, :: ::  نويسنده : موسویان

 

تاریخچه ارتباط سیاسی

از لحاظ تاریخی، كهن‌ترین پژوهش‌ها در زمینه‌ی ارتباطات سیاسی متعلق به اندیشمندان یونان باستان است؛ كه "گورجیاس" اثر معروف افلاطون در رأس آن‌ها قرار دارد. این كتاب، كه افلاطون نام یك سوفیست را بر آن نهاده است و درباره‌ی فن سخنوری برای دست‌یابی به قدرت، نوشته شده است، این موضوع را با قلمی نقّاد، مورد بررسی قرار می‌دهد. اثر دیگر این عرصه را می‌توان كتاب "شاهزداده"، متعلق به نیكولو ماكیاولی، سیاستمدار و متفكّر ایتالیایی دانست؛ كه وی در این كتاب، به تشریح قدرت‌های سیاسی و چگونگی حفظ آن پرداخته و شرارت حاكمان را لازمه‌ی بقای حكومت قلمداد كرده است. اما از قرن شانزدهم تا هیجدهم، در اثر تحوّلات عظیم اجتماعی، نظیر فعالیّت مطبوعات، چارچوب زندگی و روشنفكری درهم ریخت.

در این دوران، اندیشمندانی مانند توماس هابز،....



ادامه مطلب ...


سه شنبه 30 مهر 1392برچسب:تكذيبيه, :: ::  نويسنده : موسویان
 
واکنش قائم مقام موسسه تنظيم ونشر آثار امام (ره) ؛
به کامنت منتسب به نعيمه اشراقي
 
خراسان - مورخ سه‌شنبه 1392/07/30  

حميد انصاري قائم مقام مؤسسه تنظيم و نشر آثار امام (ره )در يادداشتي در سايت جماران نسبت به مسائل اخير درباره کامنت منتسب به نعيمه اشراقي درباره خانواده امام (ره)و خانواده شهدا واکنش نشان داد. حميد انصاري در بخشي از يادداشت خود با اشاره به اين که درج نوشته اي ناروا ، خلاف ، سخيف و موهن در صفحه متعلق به خانم نعيمه اشراقي در فضاي مجازي - که وي رسما انتساب آن را به خود تکذيب کرده است - قلب همه دوستان امام خميني (ره) و بيش از همه قلب منسوبين امام را به درد آورد، از کساني که با واکنش هاي وزين و متين خود از امام دفاع کردند، تشکر کرد .وي سپس با انتقاد از نحوه عملکرد خبرگزاري فارس در انتشار اين مسئله از فضاي فيس بوک به فضاي رسانه اي و تعلل در انتشار تکذيبيه نعيمه اشراقي افزود:اما قضيه منحصر به همين موضوع نيست. نحوه انتشار اين خبر و سلسله مطالبي که در ادامه آن از پنجشنبه گذشته در مجموعه اي از چند سايت، خبرگزاري و روزنامه وابسته به يک جريان خاص سياسي منتشر شد، صورت مسئله را عوض کرد و اين اهانت فيس بوکي بهانه اي و سناريويي شد براي جرياني افراطي تا هجمه اي همه جانبه و گسترده را عليه اين موسسه سازمان دهي کنند و از اين ناحيه افکار عمومي را نسبت به نهادي که با نظر و حکم خاص حضرت امام تأسيس شده است، بدبين نمايند.انصاري بدون نام بردن از روزنامه اي نسبت به عملکرد يک روزنامه در اين مسئله نيز انتقاد کرد و افزود: نکته جالب اينکه همين جريان و روزنامه اي که امروز از سکوت و موضع نگرفتن موسسه در قبال خاطرات و مطالبي که نسبت به امام منتشر مي شود با هياهوي فراوان به نا حق داد سخن داده و بدان معترض است، در اعتراضات و ادعاهاي قبلي شان در موضعي کاملا وارونه به موسسه از اين بابت تاخته اند که به چه حقي خود را متولي اظهار نظر در باره خاطرات و مطالب مربوط به امام و زندگي امام و سخنان شخصيت ها در باره امام مي داند!اين روزنامه حتي در سرمقاله اي با تيتر «خط امام، ژنتيک امام» خواستار انتقال مسئوليت اين موسسه به نهادي ديگر مثلا مجلس خبرگان شده در حالي که آيا اين تحليل و نتيجه و مفهوم اين جملات جز اين است که گفته شود تصميم و حکم امام خميني (ره) مبني بر واگذاري مسئوليت موسسه به فرزندش بي معنا و اشتباه بوده است؟ و همچنين تصميم وصي خاص و منصوب حضرت امام که طبق وصيتنامه اش حجت الاسلام و المسلمين حاج حسن آقا را به عنوان وصي خود در امر اداره و توليت موسسه تعيين کرده است، بي معنا و اشتباه بوده است؟ برخلاف آنچه که در چند رسانه خاص القا شده است بيت شريف حضرت امام و يادگار امام و موسسه تنظيم و نشر آثار حضرت امام نه تنها نسبت به اين واقعه «بي تفاوت» نبوده است بلکه به محض اطلاع، با حساسيت فراوان موضوع را تعقيب کرده و با آن برخورد نموده است. درنخستين اقدام با فردي که اين مطلب به نام وي منتشر شده تماس گرفتيم که نامبرده قاطعانه انتساب آن را به خود تکذيب کرده و انتشار آن را ناشي از دستکاري و هک صفحه شخصي خود در فيس بوک مي داند. وي اعلام کرد که در صدد تنظيم تکذيبيه و انتشار آن مي باشد و بر تسريع در انتشار آن تأکيد شد.



رئيس حزب سوسيال دموکرات پارلمان اتحاديه اروپا در پاسخ به خراسان:
اميدواريم طي چند ماه آينده تحريم هاي اروپا عليه ايران برداشته شود
خراسان - مورخ سه‌شنبه 1392/07/30
 

رييس حزب سوسيال دموکرات پارلمان اتحاديه اروپا که در راس هيئتي 5نفره به کشورمان سفر کرده است ديروز در يک نشست خبري با حضور خبرنگاران در مجلس شوراي اسلامي .....



ادامه مطلب ...


 
 
نخستين نظرسنجي پس از تعطيلي دولت: محبوبيت کنگره به پايين ترين حد خود در تاريخ نزديک شد
 
اوباما: مردم از دولت آمريکا نااميد شده اند
 
 
 
 

رئيس جمهوري آمريکا در سخنراني هفتگي خود بار ديگر ضمن اشاره به نااميدي مردم آمريکا از قانونگذاران براي چندمين بار گفت، در درگيري هاي طولاني مدت ميان دولت و کنگره بر سر سقف بدهي ها و تعطيلي موقتي دولت «هيچ برنده اي» وجود ندارد.

به گزارش ايسنا به نقل از شبکه خبري سي ان ان، باراک اوباما، رئيس جمهوري آمريکا در اين سخنراني گفت: در زماني که اقتصاد کشور ما نيازمند رشد و ايجاد شغل بيشتر است، بحران هاي به وجود آمده چند هفته اخير در حقيقت به مشاغل و رشد بيشتر لطمه وارد کرد و نااميدي و سرخوردگي بسيار زياد مردم آمريکا نسبت به آنچه که در واشنگتن در جريان است، قابل درک مي باشد. اوباما همانند گذشته در اين سخنراني به طور مستقيم جمهوري خواهان را به دليل نقش‌شان در تعطيلي دولت خطاب قرار نداد اما در عوض از اين سخنراني براي مطرح کردن دومين دستور کار خود استفاده کرد. اوباما به خصوص از کنگره خواست تا يک لايحه جديد در خصوص کشاورزي و بودجه اي را که از رشد اقتصادي حمايت و به پيشبرد اصلاحات مهاجرتي کمک مي کند، تصويب کند. اين در حالي است که هيچ يک از اين گزينه ها براي رئيس جمهوري آمريکا به راحتي به دست نمي آيد. کنگره بودجه 4 ساله را تاييد نکرده است و اين 2 حزب سياسي پيشنهاد کاملا متفاوتي را درباره بودجه مطرح کرده اند. برنامه دموکرات ها کاهش ماليات بر ارزش افزوده و بودجه برخي برنامه هاي اجتماعي است.

 

مردم آمريکا مخالف کنترل جمهوري خواهان بر کنگره

همزمان به گزارش US Viewer به نقل از سي ان ان براساس جديد ترين نظرسنجي که پس از پايان تعطيلي دولت صورت گرفته است، بيش از نيمي از مردم آمريکا معتقدند که کنترل مجلس نمايندگان توسط جمهوري خواهان، تبعات بدي براي کشور دارد. نظرسنجي سي. ان.ان و او.آر.سي نشان مي دهد که شش نفر از هر ده نفر آمريکايي، معتقدند که جان بينر، رئيس مجلس نمايندگان بايد عوض شود. اين نظرسنجي از روز جمعه تا يکشنبه، پس از پايان تعطيلي 16 روزه دولت صورت گرفته است. براساس نظرسنجي سي.ان.ان، 54 درصد از مردم معتقدند که کنترل مجلس نمايندگان توسط جمهوري خواهان، براي کشور خوب نيست. اين ميزان نارضايتي از نمايندگان جمهوري خواه 11 درصد در مقايسه با دسامبر گذشته، يعني بعد از انتخابات 2012 که جمهوري خواهان کنترل مجلس نمايندگان را حفظ کردند، کاهش يافته است. تنها 38 درصد از مردم با کنترل جمهوري خواهان بر مجلس نمايندگان موافق هستند، اين ميزان 13 درصد از پايان سال گذشته تاکنون، کاهش يافته است. اين اولين بار از سال 2010 است که جمهوري خواهان توانستند کنترل مجلس نمايندگان را به دست بياورند، که اکثريت مردم معتقدند کنترل مجلس توسط آنها براي کشور بد مي باشد.

 

عدم محبوبيت تاريخي کنگره

بررسي ها نشان مي دهد که ميزان محبوبيت کنگره نيز به پايين‌ترين حد خود در تاريخ نزديک شده است. تنها 12 درصد از مردم موافق عملکرد کنگره هستند. اين ميزان تنها 2 درصد بالاتر از کمترين ميزان محبوبيت کنگره در تاريخ نظرسنجي هاي سي ان ان است. 86 درصد از مردم مخالف عملکرد کنگره هستند، اين ميزان مخالفت با عملکرد کنگره هم به ميزان رکورد عدم محبوبيت کنگره نزديک است. 44 درصد از مردم موافق عملکرد رئيس جمهور مي باشند و 52 درصد هم مخالف عملکرد وي هستند. هلند در اين رابطه مي گويد «اين ميزان رضايت از عملکرد رئيس جمهور ضعيف مي باشد، اما در مقايسه با وضعيت جمهوري خواهان بسيار بهتر است. ميزان رضايت از عملکرد رئيس جمهور همچنان در ميانه 40 درصد مي باشد و در جريان تعطيل شدن دولت، تغيير نکرده است، قبل از آغاز تعطيلي دولت 44 درصد بود و هم اکنون هم 44 درصد مي باشد.»

منبع:خراسان - مورخ سه‌شنبه 1392/07/30 



 
خراسان - مورخ یکشنبه 1392/07/28 شماره انتشار 18531
 
 

بر اساس بررسي هاي کارشناسان يک نهاد نظارتي، بر اساس مجوزي که يکي از مديران ارشد دولتي طي روزهاي اخير به يکي از وزراي اقتصادي دولت ابلاغ کرده، اين وزير مي تواند به استناد ماده ۳۱ قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت در سفر آينده خود به کشور اوکراين، در مسير رفت و برگشت از هواپيماي اختصاصي دولت استفاده کند.



روی خط سیاست
جدیدترین اخبار سیاسی
درباره وبلاگ

شما می توانید ضمن بهره مندی ازاخبارسیاسی داخلی وخارجی دراین وبلاگ ، با اضافه کردن یک" بک اسلش" ونوشتن کلمه forumدرانتهای آدرس این وبلاگ،درفروم عضوشویدو به تحلیل ونقد اخبار نیز بپردازید./ازهمراهی شمامتشکرم. (مدیروبلاگ:موسویان)
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان روی خط سیاست و آدرس siasat4003.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


خبرنامه وب سایت: