سه شنبه 30 مهر 1392برچسب:تكذيبيه, :: ::  نويسنده : موسویان
 
واکنش قائم مقام موسسه تنظيم ونشر آثار امام (ره) ؛
به کامنت منتسب به نعيمه اشراقي
 
خراسان - مورخ سه‌شنبه 1392/07/30  

حميد انصاري قائم مقام مؤسسه تنظيم و نشر آثار امام (ره )در يادداشتي در سايت جماران نسبت به مسائل اخير درباره کامنت منتسب به نعيمه اشراقي درباره خانواده امام (ره)و خانواده شهدا واکنش نشان داد. حميد انصاري در بخشي از يادداشت خود با اشاره به اين که درج نوشته اي ناروا ، خلاف ، سخيف و موهن در صفحه متعلق به خانم نعيمه اشراقي در فضاي مجازي - که وي رسما انتساب آن را به خود تکذيب کرده است - قلب همه دوستان امام خميني (ره) و بيش از همه قلب منسوبين امام را به درد آورد، از کساني که با واکنش هاي وزين و متين خود از امام دفاع کردند، تشکر کرد .وي سپس با انتقاد از نحوه عملکرد خبرگزاري فارس در انتشار اين مسئله از فضاي فيس بوک به فضاي رسانه اي و تعلل در انتشار تکذيبيه نعيمه اشراقي افزود:اما قضيه منحصر به همين موضوع نيست. نحوه انتشار اين خبر و سلسله مطالبي که در ادامه آن از پنجشنبه گذشته در مجموعه اي از چند سايت، خبرگزاري و روزنامه وابسته به يک جريان خاص سياسي منتشر شد، صورت مسئله را عوض کرد و اين اهانت فيس بوکي بهانه اي و سناريويي شد براي جرياني افراطي تا هجمه اي همه جانبه و گسترده را عليه اين موسسه سازمان دهي کنند و از اين ناحيه افکار عمومي را نسبت به نهادي که با نظر و حکم خاص حضرت امام تأسيس شده است، بدبين نمايند.انصاري بدون نام بردن از روزنامه اي نسبت به عملکرد يک روزنامه در اين مسئله نيز انتقاد کرد و افزود: نکته جالب اينکه همين جريان و روزنامه اي که امروز از سکوت و موضع نگرفتن موسسه در قبال خاطرات و مطالبي که نسبت به امام منتشر مي شود با هياهوي فراوان به نا حق داد سخن داده و بدان معترض است، در اعتراضات و ادعاهاي قبلي شان در موضعي کاملا وارونه به موسسه از اين بابت تاخته اند که به چه حقي خود را متولي اظهار نظر در باره خاطرات و مطالب مربوط به امام و زندگي امام و سخنان شخصيت ها در باره امام مي داند!اين روزنامه حتي در سرمقاله اي با تيتر «خط امام، ژنتيک امام» خواستار انتقال مسئوليت اين موسسه به نهادي ديگر مثلا مجلس خبرگان شده در حالي که آيا اين تحليل و نتيجه و مفهوم اين جملات جز اين است که گفته شود تصميم و حکم امام خميني (ره) مبني بر واگذاري مسئوليت موسسه به فرزندش بي معنا و اشتباه بوده است؟ و همچنين تصميم وصي خاص و منصوب حضرت امام که طبق وصيتنامه اش حجت الاسلام و المسلمين حاج حسن آقا را به عنوان وصي خود در امر اداره و توليت موسسه تعيين کرده است، بي معنا و اشتباه بوده است؟ برخلاف آنچه که در چند رسانه خاص القا شده است بيت شريف حضرت امام و يادگار امام و موسسه تنظيم و نشر آثار حضرت امام نه تنها نسبت به اين واقعه «بي تفاوت» نبوده است بلکه به محض اطلاع، با حساسيت فراوان موضوع را تعقيب کرده و با آن برخورد نموده است. درنخستين اقدام با فردي که اين مطلب به نام وي منتشر شده تماس گرفتيم که نامبرده قاطعانه انتساب آن را به خود تکذيب کرده و انتشار آن را ناشي از دستکاري و هک صفحه شخصي خود در فيس بوک مي داند. وي اعلام کرد که در صدد تنظيم تکذيبيه و انتشار آن مي باشد و بر تسريع در انتشار آن تأکيد شد.



رئيس حزب سوسيال دموکرات پارلمان اتحاديه اروپا در پاسخ به خراسان:
اميدواريم طي چند ماه آينده تحريم هاي اروپا عليه ايران برداشته شود
خراسان - مورخ سه‌شنبه 1392/07/30
 

رييس حزب سوسيال دموکرات پارلمان اتحاديه اروپا که در راس هيئتي 5نفره به کشورمان سفر کرده است ديروز در يک نشست خبري با حضور خبرنگاران در مجلس شوراي اسلامي .....



ادامه مطلب ...


 
 
نخستين نظرسنجي پس از تعطيلي دولت: محبوبيت کنگره به پايين ترين حد خود در تاريخ نزديک شد
 
اوباما: مردم از دولت آمريکا نااميد شده اند
 
 
 
 

رئيس جمهوري آمريکا در سخنراني هفتگي خود بار ديگر ضمن اشاره به نااميدي مردم آمريکا از قانونگذاران براي چندمين بار گفت، در درگيري هاي طولاني مدت ميان دولت و کنگره بر سر سقف بدهي ها و تعطيلي موقتي دولت «هيچ برنده اي» وجود ندارد.

به گزارش ايسنا به نقل از شبکه خبري سي ان ان، باراک اوباما، رئيس جمهوري آمريکا در اين سخنراني گفت: در زماني که اقتصاد کشور ما نيازمند رشد و ايجاد شغل بيشتر است، بحران هاي به وجود آمده چند هفته اخير در حقيقت به مشاغل و رشد بيشتر لطمه وارد کرد و نااميدي و سرخوردگي بسيار زياد مردم آمريکا نسبت به آنچه که در واشنگتن در جريان است، قابل درک مي باشد. اوباما همانند گذشته در اين سخنراني به طور مستقيم جمهوري خواهان را به دليل نقش‌شان در تعطيلي دولت خطاب قرار نداد اما در عوض از اين سخنراني براي مطرح کردن دومين دستور کار خود استفاده کرد. اوباما به خصوص از کنگره خواست تا يک لايحه جديد در خصوص کشاورزي و بودجه اي را که از رشد اقتصادي حمايت و به پيشبرد اصلاحات مهاجرتي کمک مي کند، تصويب کند. اين در حالي است که هيچ يک از اين گزينه ها براي رئيس جمهوري آمريکا به راحتي به دست نمي آيد. کنگره بودجه 4 ساله را تاييد نکرده است و اين 2 حزب سياسي پيشنهاد کاملا متفاوتي را درباره بودجه مطرح کرده اند. برنامه دموکرات ها کاهش ماليات بر ارزش افزوده و بودجه برخي برنامه هاي اجتماعي است.

 

مردم آمريکا مخالف کنترل جمهوري خواهان بر کنگره

همزمان به گزارش US Viewer به نقل از سي ان ان براساس جديد ترين نظرسنجي که پس از پايان تعطيلي دولت صورت گرفته است، بيش از نيمي از مردم آمريکا معتقدند که کنترل مجلس نمايندگان توسط جمهوري خواهان، تبعات بدي براي کشور دارد. نظرسنجي سي. ان.ان و او.آر.سي نشان مي دهد که شش نفر از هر ده نفر آمريکايي، معتقدند که جان بينر، رئيس مجلس نمايندگان بايد عوض شود. اين نظرسنجي از روز جمعه تا يکشنبه، پس از پايان تعطيلي 16 روزه دولت صورت گرفته است. براساس نظرسنجي سي.ان.ان، 54 درصد از مردم معتقدند که کنترل مجلس نمايندگان توسط جمهوري خواهان، براي کشور خوب نيست. اين ميزان نارضايتي از نمايندگان جمهوري خواه 11 درصد در مقايسه با دسامبر گذشته، يعني بعد از انتخابات 2012 که جمهوري خواهان کنترل مجلس نمايندگان را حفظ کردند، کاهش يافته است. تنها 38 درصد از مردم با کنترل جمهوري خواهان بر مجلس نمايندگان موافق هستند، اين ميزان 13 درصد از پايان سال گذشته تاکنون، کاهش يافته است. اين اولين بار از سال 2010 است که جمهوري خواهان توانستند کنترل مجلس نمايندگان را به دست بياورند، که اکثريت مردم معتقدند کنترل مجلس توسط آنها براي کشور بد مي باشد.

 

عدم محبوبيت تاريخي کنگره

بررسي ها نشان مي دهد که ميزان محبوبيت کنگره نيز به پايين‌ترين حد خود در تاريخ نزديک شده است. تنها 12 درصد از مردم موافق عملکرد کنگره هستند. اين ميزان تنها 2 درصد بالاتر از کمترين ميزان محبوبيت کنگره در تاريخ نظرسنجي هاي سي ان ان است. 86 درصد از مردم مخالف عملکرد کنگره هستند، اين ميزان مخالفت با عملکرد کنگره هم به ميزان رکورد عدم محبوبيت کنگره نزديک است. 44 درصد از مردم موافق عملکرد رئيس جمهور مي باشند و 52 درصد هم مخالف عملکرد وي هستند. هلند در اين رابطه مي گويد «اين ميزان رضايت از عملکرد رئيس جمهور ضعيف مي باشد، اما در مقايسه با وضعيت جمهوري خواهان بسيار بهتر است. ميزان رضايت از عملکرد رئيس جمهور همچنان در ميانه 40 درصد مي باشد و در جريان تعطيل شدن دولت، تغيير نکرده است، قبل از آغاز تعطيلي دولت 44 درصد بود و هم اکنون هم 44 درصد مي باشد.»

منبع:خراسان - مورخ سه‌شنبه 1392/07/30 



 
خراسان - مورخ یکشنبه 1392/07/28 شماره انتشار 18531
 
 

بر اساس بررسي هاي کارشناسان يک نهاد نظارتي، بر اساس مجوزي که يکي از مديران ارشد دولتي طي روزهاي اخير به يکي از وزراي اقتصادي دولت ابلاغ کرده، اين وزير مي تواند به استناد ماده ۳۱ قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت در سفر آينده خود به کشور اوکراين، در مسير رفت و برگشت از هواپيماي اختصاصي دولت استفاده کند.



  X  
تاریخ خبر : یکشنبه 1392.07.28 - 07:54
ويژه هاي جمهوري اسلامي /



باشگاه خبرنگاران / جمهوري اسلامي در ستون جهت اطلاع خود نوشت: آرنود ون دورن، از سازندگان فيلم توهين آميز "فتنه" به ساحت مقدس پيامبر(ص) که در حج امسال شرکت کرده، گفت: هنگامي که در مقابل آرامگاه حضرت محمد(ص) بودم، احساس شرمساري مي‌کردم. به گزارش پايگاه اطلاع رساني "On IsIam" ون دورن روز 26 مهر ماه، در مکه مکرمه اعلام کرد که در اين سفر حج به معناي آرامش و آسودگي خاطر رسيده است. وي درحالي که اشک از چشمانش جاري بود، افزود: من اينجا خود را در ميان انبوه قلب‌هاي مؤمن ديدم و اميدوارم که اشک ندامت همه گناهان مرا پاک کند. دورن قبلاً از اعضاي حزب راست گراي افراطي هلند موسوم به حزب آزادي و از جمله افرادي بود که در ساخت فيلم موهن فتنه دست داشت. اين فيلم با اهانت به ساحت حضرت محمد(ص)، قرآن کريم و اسلام را با خشونت مرتبط مي‌کند. پس از اينکه اين فيلم اعتراضات زيادي را در جهان در پي داشت، ون دورن شروع به مطالعه در مورد اسلام و حضرت محمد(ص) کرد و اوايل سال جاري ميلادي به دين اسلام مشرف شد. وي گفت: از زمان رسيدن به سرزمين مقدس، بهترين روزهاي عمرم را تجربه کرده‌ام و چون دلم مي‌خواست بيشتر در شهر مدينه باشم، پس از انجام اعمال حج به مدينه باز مي‌گردم.


یک شنبه 28 مهر 1392برچسب:, :: ::  نويسنده : موسویان
 
باشگاه خبرنگاران / قدس در ستون ويژه هاي خود به نقل از ابنا نوشت: حجاج وهابي در «منا» با کافر خواندن شيعيان به سوي سه شيعه آمريکايي يورش بردند و اين سه فرد را به چادر ديگري منتقل کردند و با مشت و لگد مورد ضرب و شتم قرار دادند. اين شيعيان که ساکن منطقه مترو دترويد واقع در شمال شرق ميشيگان آمريکا بودند در منا مشغول عبادات و اعمال خود بودند.


 
باشگاه خبرنگاران / تهران امروز در آن سوي سکه سياست خود نوشت: سايت انتخاب درباره بار سنگين انتقال بدهي‌هاي دولت‌هاي نهم و دهم به دولت يازدهم، نوشت: «بودجه عمومي دولت ايران طي هشت سال گذشته دو برابر شده، اما همزمان کسري بودجه بدون نفت به دو برابر و کسري تراز عملياتي به چهار برابر رسيده است و دولت روحاني بايد ۱۸۳هزار ميليارد تومان بدهي‌ دولت احمدي‌نژاد را بپردازد.»


 
نويسنده: گروه بين الملل international@khorasannews.com
 
احتمال پادشاهي محمد بن نايف در عربستان بالا گرفته است

اطلاعات به دست آمده از جديدترين تحولات جاري در خاندان سعودي تاييد مي کند که با ناکامي بندر و سعود الفيصل در سوريه، اکنون اين دو بزرگ ترين قرباني تسويه حساب هاي منطقه اي خواهند بود تا زمينه براي به قدرت رسيدن «محمد بن نايف» هموار شود. به گزارش تسنيم به نقل از پايگاه خبري مرآة الجزيره، اطلاعاتي که از رياض، پايتخت عربستان سعودي به دست مي آيد، بر اين نکته تأکيد دارد، جناح بندي هايي که از يک و نيم سال گذشته در خاندان سعودي شروع به شکل گيري کرده، هم اکنون درحال شکيل تر شدن است و با متشکل تر کردن خود، تلاش دارند، نفوذ و قدرت خود را در آل سعود و مراکز قدرت و تصميم گيري در عربستان سعودي افزايش دهند.

 

پيامدهاي شکست در سوريه بر پادشاهي سعودي

در اين ميان ناکامي و شکست «شاهزاده بندر بن سلطان»، رئيس دستگاه اطلاعات و امنيت عربستان سعودي و همچنين «شاهزاده سعود الفيصل»، وزير خارجه اين کشور در اداي تعهدات خود به آمريکايي ها در قبال پرونده سوريه، زمينه را براي حضور و نفوذ گسترده تر اين جناح بندي هاي جديد هموارتر کرده تا به اين طريق برخي از معادلات قدرت در خاندان سعودي تغيير کند. بنا بر اين اطلاعات ناکامي در سوريه و نزديکي ايران و آمريکا که به نظر مي رسد، هرروز گام هاي مثبت تري در اين راه برداشته مي شود، نيازمند ايجاد تغيير و تحولات ريشه اي و عميق در عربستان سعودي است و در اين ميان تأکيد شده که اولين و بزرگ ترين قرباني اين دگرگوني ها «شاهزاده بندر بن سلطان»، رئيس دستگاه اطلاعات و امنيت عربستان سعودي و «شاهزاده سعود الفيصل»، وزير خارجه اين کشور خواهد بود، به ويژه آنکه «عبدا... بن عبدالعزيز»، پادشاه عربستان سعودي و «شاهزاده سلمان بن عبدالعزيز»، وليعهد اين کشور به شدت بيمار هستند و سپردن اداره امور کشور به اين دو حماقت محض تلقي مي شود.در چنين شرايطي تنها بايد بر گزينه اي در ميان خاندان سعودي متمرکز شد که بتوان در مرحله آينده که «مرحله مشارکت ها» ناميده شده بر وي تکيه کرد. در اين بين در خاندان سعودي 2 شخصيت حائز تصدي اين مأموريت خطير و بزرگ هستند که يکي «شاهزاده متعب بن عبدا...»، فرمانده گارد ملي عربستان و پسر پادشاه کنوني اين کشور است و ديگري شاهزاده «محمد بن نايف»، وزير کشور عربستان است که ساخته و پرداخته «نايف بن عبدا...»، وليعهد سابق عربستان سعودي است. اين درحالي است که اين دو شخصيت هم اکنون از شخصيت هاي قدرتمند چه در خاندان سعودي و چه در دواير و محافل حکومتي هستند و همواره يار و ياور پادشاه عربستان در اداره امور کشور بوده اند.

 

تغييرات فقط با توافق واشنگتن

اطلاعات به دست آمده از رياض تأکيد مي کند که واشنگتن و رياض به اين تفاهم رسيده اند که «شاهزاده مقرن»، در منصب معاون دوم نخست وزيري يا همان وليعهدي براي اداره مرحله انتقالي در عربستان يعني مرحله کنوني ابقا شود که در آن ملک عبدا... در عمل از انجام هرکاري به دليل تشديد بيماري اش ناتوان است تا پس از وي قدرت به «شاهزاده محمد بن نايف» به عنوان قدرتمندترين و توانمندترين شخصيت در خاندان سعودي سپرده و او به عنوان پادشاه آينده سعودي منصوب شود. همچنين مقرر شده تا «شاهزاده متعب بن عبدا...»، به منصب وليعهدي و «شاهزاده عبدالعزيز بن عبدا...»، پسر ديگر پادشاه سعودي و برادر متعب مسئوليت وزارت خارجه عربستان سعودي را به عهده گيرد.

 

تغيير نسل پادشاهي در ترمزگير ايران و سوريه

کارشناسان و منابع آگاه مي گويند که اين دگرگوني ها و تغيير و تحولات را بايد مهمترين بازتاب هاي جاري در دو عرصه سياسي ايران و ميداني سوريه ملاحظه کرد تا رياض بتواند، خود را با تغيير و تحولات جاري در عرصه منطقه اي و بين المللي بيشتر هماهنگ و همسو کند. اما دراين باره که «شاهزاده محمد بن نايف» چه وقت زمام امور را در عربستان به دست خواهد گرفت، اطلاعات به دست آمده نشان مي دهد که تا اواسط سال آينده ميلادي بايد در انتظار اين تغيير قدرت در عربستان بود تا پرونده هاي سوريه و ايران با غرب و آمريکا به نتيجه مورد نظر خود برسد. ناظران تأکيد مي کنند، اگر چنين تغيير و تحولاتي در عرصه سياسي و قدرت خاندان سعودي و عربستان روي دهد، بسياري از هم پيمانان منطقه اي آل سعود بايد در انتظار شکست ها و ناکامي هاي بزرگ و بسيار تلخي باشند که در رأس اين هم پيمانان بايد از «سعد الحريري»، نخست وزير اسبق لبنان و رهبر جريان 14 مارس اين کشور ياد کرد که از جمله بزرگ ترين هم پيمانان منطقه اي عربستان سعودي به ويژه در لبنان و دست پرورده آل سعود است که چشم بسته مجري خواسته ها و اهداف سعودي است، اگرچه سعد الحريري زماني پادشاه عربستان را به «مجرم» و «قاتل» توصيف کرده بود و هم اکنون با برملا شدن اين گفته ها و اثبات آنها روابط الحريري و 14 مارس رو به تيرگي نهاده و موجب قطع مواجب الحريري و 14 مارس از سوي عربستان سعودي شده که در صورت ادامه اين روند بايد شاهد بازگشت آرامش و روزهاي خوش وحدت و يک پارچگي و تشکيل دولت در لبنان نيز باشيم. اين درحالي است که اين تغيير و تحولات سعودي بدون ترديد بازتاب هاي بسياري بر سياست ها و موضع گيري هاي کشورهاي عربي به ويژه شيوخ حاشيه خليج فارس نيز خواهد داشت.

 

شاهزاده «محمد بن نايف بن عبدالعزيز آل سعود» کيست؟

شاهزاده «محمد بن نايف بن عبدالعزيز آل سعود» در سي ام آگوست سال 1959 ميلادي به دنيا آمد. وي يکي از پسران شاهزاده «نايف بن عبدالعزيز آل سعود»، وليعهد پيشين اين کشور از همسرش شاهزاده «جوهره بنت عبدالعزيز بن مساعد آل سعود» است. شاهزاده «محمد بن نايف بن عبدالعزيز آل سعود» تحصيلات مقدماتي خود را در «رياض» گذراند و در سال 1981 ميلادي در رشته علوم سياسي از يکي از دانشگاه هاي آمريکا فارغ التحصيل شد و پس از آن نيز چندين دوره نظامي پيشرفته در زمينه مبارزه با تروريسم را در داخل و خارج عربستان گذراند. وي چندين سال در بخش خصوصي فعاليت مي کرد تا اينکه «ملک فهد»، پادشاه پيشين در مه سال 1999 وي را به عنوان معاون وزير کشور در امور امنيتي و با رتبه عالي منصوب کرد تا پس از آن با صدور حکمي «محمد بن نايف» را به عنوان معاون وزير کشور در امور امنيتي و با رتبه وزير منصوب کند که در سپتامبر 2008 بنا به دستور «ملک عبدا...» براي چهار سال ديگر در آن ابقا شد. سرانجام اينکه نوامبر سال گذشته «ملک عبدا...» با صدور حکمي شاهزاده «محمد بن نايف» را به عنوان وزير جديد کشور عربستان منصوب کرد. شاهزاده محمد بن نايف تاکنون چهار بار هدف سوء قصد و ترور قرار گرفته، اما در هر چهار بار از اين ترورها جان سالم به در برده است که آخرين آن در سال 2010 ميلادي روي داد. در اين عمليات شبکه القاعده در جزيرة العرب از طريق دو عضو خود به نام هاي «يوسف الشهري» و «رائد» تلاش کردند وي را ترور کنند، اما هر دوي آنها در درگيري در مرکز ايست و بازرسي «حمراء الدرب»، در جاده ساحلي در منطقه «جازان» کشته شدند. اين دو نفر که در ليست افراد تحت پيگرد عربستان نيز قرار داشتند، مي بايست چهار کمربند انفجاري را براي اجراي عمليات ترور «محمد بن نايف» از يمن به عربستان منتقل ميکردند.

منبع : خراسان



انوار-محمدعلي اسفناني، مخبر کميسيون قضايي و حقوقي مجلس در گفت وگو با خراسان، درباره طرح جرم سياسي که در مجلس مطرح شده است ، تأکيد کرد: اين طرح در حال حاضر در مراحل مقدماتي قرار دارد و پيش نويس آن در مجلس اعلام وصول شده و براي بررسي به کميسيون قضايي ارسال شده است. وي افزود: اگر طرح جرم سياسي در دستور کار کميسيون قرار بگيرد، احتمالا ۳ تا ۴هفته ديگر کار بررسي آن در کميسيون آغاز مي شود. مخبر کميسيون قضايي مجلس در ادامه تصريح کرد: اين طرح تا تبديل شدن به قانون فراز و نشيب هاي زيادي را بايد پشت سر گذاشته و نياز به چکش کاري فراواني دارد. اسفناني همچنين گفت: هدف از انتشار پيش نويس اين طرح دريافت انتقادها و ديدگاه هاي مختلف صاحب نظران، دستگاه ها و نهادهاي ذي ربط است تا در نهايت قانون جامع و مانعي در مجلس به تصويب برسد.وي تأکيد کرد: کميسيون آماده دريافت اين نظرات و ديدگاه ها است.

 

رئيس ديوان عدالت اداري : طرح مجلس براي جرم سياسي باب هر گونه نقد را مي بندد

دراين ميان حجت الاسلام و المسلمين جعفر منتظري رئيس ديوان عدالت اداري در گفت وگو با خبرآنلاين اشکال اصلي طرح حاضر را نداشتن تعريف مشخص از جرم سياسي مي داند و مي گويد جرم سياسي بايد يک تعريف جامع و مانع داشته باشد ولي تعريفي که در اين طرح آمده اين خصوصيات را ندارد. منتظري با اشاره به طرح مجلس براي تعريف جرم سياسي افزود: به نظر من تعريفي که در اين طرح از جرم سياسي ارائه داده شده است تعريف جامع و مانعي نيست. نقد بر اين تعريف هم کاملا مشخص است. وي مي گويد هرگاه رفتاري با انگيزه نقد عملکرد حاکميت يا کسب ، يا حفظ قدرت واقع شود بدون آنکه مرتکب قصد ضربه زدن به اصول و چهارچوب هاي بنيادين نظام سياسي را داشته باشد ، جرم سياسي محسوب مي شود. معنا ندارد رفتاري را که با انگيزه نقد عملکرد حاکميت باشد، جرم سياسي بدانيم. فرض کنيد که دولت يا رئيس جمهور يا وزير يا مقام بالاتر و پايين تر اقدامي کردند و کسي با انگيزه نقد عملکرد رفتاري انجام مي دهد. مثلا سخنراني مي کند و مي گويد اقداماتي که دولت مثلا اقدامات اقتصادي که دارد يا درباره مسائل سياست خارجي دارد، به نظر من اين اشکال به آن ها وارد است. ما که نمي توانيم به اين بگوييم مجرم. اين تعريف بسيار مشکل دار است./روزنامه خراسان



یک شنبه 28 مهر 1392برچسب:رشوه, :: ::  نويسنده : موسویان
 
 
خراسان ورزشي - مورخ یکشنبه 1392/07/28 شماره انتشار 18531
 

سخنگوي کميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي از شناسايي متهمان جديدي در جريان بررسي پرونده رشوه در فوتبال خبر داد. به گزارش فارس، مصطفي افضلي‌فرد، نماينده مردم اردبيل در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به پيگيري قاطعانه پرونده رشوه در فوتبال در کميسيون اصل 90 گفت: «کميسيون مستندات فراواني در اين زمينه جمع‌آوري کرده است.» وي اضافه کرد: «طي روزهاي اخير نيز مستندات ديگري در اين زمينه به کميسيون ارائه شده که متاسفانه اخذ رشوه در سطوح مختلف فوتبال را تاييد مي‌کند.» سخنگوي کميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي به اين نکته اشاره کرد که با جمع‌آوري مستندات متهمان بيشتري در جريان اين پرونده شناسايي شده‌اند. افضلي‌فرد همچنين تاکيد کرد که کميسيون اصل 90 در حال جمع‌آوري اسناد و مدارک براي تهيه گزارش است تا پس از نهايي شدن، گزارش را براي قرائت از تريبون مجلس به هيئت رئيسه ارائه کند.

 

 


شنبه 30 مهر 1392برچسب:ارتباط سياسي, :: ::  نويسنده : موسویان

 

تاریخچه ارتباط سیاسی

از لحاظ تاریخی، كهن‌ترین پژوهش‌ها در زمینه‌ی ارتباطات سیاسی متعلق به اندیشمندان یونان باستان است؛ كه "گورجیاس" اثر معروف افلاطون در رأس آن‌ها قرار دارد. این كتاب، كه افلاطون نام یك سوفیست را بر آن نهاده است و درباره‌ی فن سخنوری برای دست‌یابی به قدرت، نوشته شده است، این موضوع را با قلمی نقّاد، مورد بررسی قرار می‌دهد. اثر دیگر این عرصه را می‌توان كتاب "شاهزداده"، متعلق به نیكولو ماكیاولی، سیاستمدار و متفكّر ایتالیایی دانست؛ كه وی در این كتاب، به تشریح قدرت‌های سیاسی و چگونگی حفظ آن پرداخته و شرارت حاكمان را لازمه‌ی بقای حكومت قلمداد كرده است. اما از قرن شانزدهم تا هیجدهم، در اثر تحوّلات عظیم اجتماعی، نظیر فعالیّت مطبوعات، چارچوب زندگی و روشنفكری درهم ریخت.

در این دوران، اندیشمندانی مانند توماس هابز،....



ادامه مطلب ...


شنبه 27 مهر 1392برچسب:, :: ::  نويسنده : موسویان

 

دروغگویی: "وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يَقُولُ آمَنَّا بِاللَّهِ وَ بِالْيَوْمِ الْآخِرِ وَ ما هُمْ بِمُؤْمِنينَ"(آیه8بقره): گروهى از مردم كسانى هستند كه مى‏گويند: «به خدا و روز رستاخيز ايمان آورده‏ايم.» در حالى كه ايمان ندارند.

نکته‌ها و پیام ها: منافق نه ایمان گروه اول و نه جسارت گروه دوم، هیچیک را ندارد. نفاق دارای معنایی گسترده است و همه انسانها تقریبا شائبه‌هایی از نفاق را دارا می‌باشند!. ایمان امری قلبی است نه زبانی، اساس دین ایمان به مبدأ و معاد است. خداوند متعال از درون انسان‌ها آگاه است.

  فریبکاری:" يُخادِعُونَ اللَّهَ وَ الَّذينَ آمَنُوا وَ ما يَخْدَعُونَ إِلاَّ أَنْفُسَهُمْ وَ ما يَشْعُرُونَ"(آیه9بقره): مى‏خواهند خدا و مؤمنان را فريب دهند؛ در حالى كه جز خودشان را فريب نمى‏دهند؛ (اما) نمى‏فهمند.

نکته‌ها و پیام ها: خدعه منافقین یعنی تمسخر دین خدا، برخورد اسلام با منافق مانند برخورد او با اسلام است، بازتاب کارهای نیک و بد انسان برای اوست، حیله گری نشانه نفاق است، منافق همواره در فکر ضربه زدن است، آثار نیرنگ به صاحبش باز می‌گردد. منافق نادانسته به خود ضربه می‌زند، حیله گری نشانه عقل نیست.

 بیماردلی:"في‏ قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزادَهُمُ اللَّهُ مَرَضاً وَ لَهُمْ عَذابٌ أَليمٌ بِما كانُوا يَكْذِبُونَ" (آیه10بقره):در دلهاى آنان يك نوع بيمارى است؛ خداوند بر بيمارى آنان افزوده؛ و به خاطر دروغهايى كه ميگفتند، عذاب دردناكى در انتظار آنهاست.

 نکته‌ها و پیام ها: منافق به لاشه‌ای می‌ماند که باران بر آن می‌بارد. صفات خوب و بد هردو قابل افزایش است، منافق بیمار است، نفاق رشد سرطانی دارد، زمینه‌های عزت و سقوط را خود انسان فراهم می‌آورد. دروغگویی روش متداول منافق است.

 فسادگری:"وَ إِذا قيلَ لَهُمْ لا تُفْسِدُوا فِي الْأَرْضِ قالُوا إِنَّما نَحْنُ مُصْلِحُونَ "(آیه11بقره): و هنگامى كه به آنان گفته شود: «در زمين فساد نكنيد» مى‏گويند: «ما فقط اصلاح كننده‏ايم»!

پیام ها: گرچه منافق پند پذیر نیست ما باید آنها را اندرز دهیم، نفاق عامل فساد در زمین است. منافق تنها خود را اصلاحگر می‌داند. با ادعای اصلاحگری سعی در تحمیق مردم دارد.

بی خردی:" أَلا إِنَّهُمْ هُمُ الْمُفْسِدُونَ وَ لكِنْ لا يَشْعُرُونَ" (آیه12بقره): آگاه باشيد! اينها همان مفسدانند؛ ولى نمى‏فهمند.

نکته‌ها و پیام ها: منافق اندیشه نمی‌کند و دچار فقدان شعور می‌شود، گرفتار حیرت و سرگردانی می‌شود، به سبب دروغگویی بر کفر پایدار است، به خاطر بی اعتقادی در دنیا گرفتار وحشت و اضطراب و در آخرت گرفتار عذابی دردناک می‌شود، مسلمانان باید به ترفندهای منافقان آگاهی یابند، شعارهای اصلاح طلبی منافقان پاسخ داده شود، منافق همواره در حال فساد است، او افساد را اصلاح می‌نامد.

* نادانی سران فتنه در کلام امام علی علیه السلام: علی (ع) در خصوص عالم نمایان می‌فرمایند: مبغوض ترین مردم در پیشگاه خداوند... کسی است که انبوهی از نادانی‌ها را در خود جمع کرده، در میان توده ناآگاه برای خود پایگاهی ساخته است، در امواج فتنه‌ها جولان می‌دهد و از راز صلح یکسره بی خبر است. نا آگاهان مردم نما دانشمندش می‌نامند، در حالیکه از هر علمی خالی است[1].

      بنظر بنده در نادانی سران فتنه همین بس که پشت به وطن و رو به دشمن کرده و از اجنبی درس و خط گرفته اند. علیرغم تایید دشمن، بیدار نشده و بخود نیامده اند. درجهالت ناآگاهانِ مردم نما هم همین بس که در روز عاشورا، روز پایه گذاری مکتب حسینی که مسلمان و غیر مسلمان بر الگو دهی آزادگی آن اعتراف کرده اند، حرمت شکنی روا داشته و حریم قداستها را شکسته اند.

تحقیر مومنان:"وَ إِذا قيلَ لَهُمْ آمِنُوا كَما آمَنَ النَّاسُ قالُوا أَ نُؤْمِنُ كَما آمَنَ السُّفَهاءُ أَلا إِنَّهُمْ هُمُ السُّفَهاءُ وَ لكِنْ لا يَعْلَمُونَ" (آیه13بقره):و هنگامى كه به آنان گفته شود: «همانند(ساير) مردم ايمان بياوريد!» مى‏گويند: «آيا همچون ابلهان ايمان بياوريم؟!» بدانيد اينها همان ابلهانند ولى نمى‏دانند!

پیام ها: ارشاد منافقان بی اثر است، منافق روحیه خود برتر بینی دارد، تحقیر مؤمنان از شیوه‌های منافقین است و ایمان داشتن از نظر آنان سبک مغزی است، لزوم هوشیاری مسلمانان، لزوم مقابله به مثل با آنها، لزوم افشای چهره منافق، بدترین درد، جهل به آن درد است.

دو چهره گیری:"وَ إِذا لَقُوا الَّذينَ آمَنُوا قالُوا آمَنَّا وَ إِذا خَلَوْا إِلى‏ شَياطينِهِمْ قالُوا إِنَّا مَعَكُمْ إِنَّما نَحْنُ مُسْتَهْزِؤُنَ"(آیه14بقره): و هنگامى كه افراد باايمان را ملاقات مى‏كنند، و مى‏گويند: «ما ايمان آورده‏ايم!» (ولى) هنگامى كه با شيطانهاى خود خلوت مى‏كنند، مى‏گويند: «ما با شمائيم! ما فقط(آنها را) مسخره مى‏كنيم!»

نکته‌ها و پیام ها: منافق نان به نرخ روز می‌خورد، به هر اظهار ایمان نباید اعتماد کرد، ارتباط آنها با هم مرام‌های خویش مخفی است، دوستان آنها شیطان صفتانند، ارتباط با کفار داشته و از آنان خط می‌گیرند، یاور کفارند، مؤمنان را به تمسخر می‌گیرند.

 سردرگمی:"اللَّهُ يَسْتَهْزِئُ بِهِمْ وَ يَمُدُّهُمْ في‏ طُغْيانِهِمْ يَعْمَهُونَ (آیه15بقره): خداوند آنان را استهزا مى‏كند؛ و آنها را در طغيانشان نگه مى‏دارد، تا سرگردان شوند.

نکته‌ها و پیام ها: «عَمی» کوری ظاهری و «عَمَه» کوری باطنی را گویند، خداوند اهل تمسخر و استهزاء نیست اما جزای مکر و استهزاء آنها را می‌دهد، منافق دو گانه رفتار می‌کند و با او نیز دو گانه رفتار خواهد شد، کیفر الهی متناسب با گناهان است، منافقان با خدا طرفند نه با مؤمنان، مهلت‌های خداوند متعال نباید ما را مغرور کند، سرکشی زمینه‌ای برای کوردلی است.

دین فروشی:" أُولئِكَ الَّذينَ اشْتَرَوُا الضَّلالَةَ بِالْهُدى‏ فَما رَبِحَتْ تِجارَتُهُمْ وَ ما كانُوا مُهْتَدينَ"(آیه16بقره): آنان كسانى هستند كه«هدايت» را به«گمراهى» فروخته‏اند؛ و(اين) تجارت آنها سودى نداده؛ و هدايت نيافته‏اند.

نکته‌ها و پیام ها: منافق زمینه فطری هدایت را از دست می‌دهد، منافق زیانکار است و هدایت را با ضلالت معامله می‌کند، دنیا مانند بازار است و مردم مانند معامله گران، عاقبت مؤمن هدایت و عاقبت منافق ضلالت است.

آتش افروزی:" مَثَلُهُمْ كَمَثَلِ الَّذِي اسْتَوْقَدَ ناراً فَلَمَّا أَضاءَتْ ما حَوْلَهُ ذَهَبَ اللَّهُ بِنُورِهِمْ وَ تَرَكَهُمْ في‏ ظُلُماتٍ لا يُبْصِرُونَ" (آیه17بقره): آنان‏[ منافقان‏] همانند كسى هستند كه آتشى افروخته(تا در بيابان تاريك، راه خود را پيدا كند)، ولى هنگامى كه آتش اطراف او را روشن ساخت، خداوند(طوفانى مى‏فرستد و) آن را خاموش مى‏كند؛ و در تاريكيهاى وحشتناكى كه چشم كار نمى‏كند، آنها را رها مى‏سازد.

نکته‌ها و پیام ها: بهره گیری از مثال و زبان تمثیل، رها ساختن منافقان به حال خود از سوی خداوند متعال، منافق برای رسیدن به نور، نار بر پا می‌کند، نور منافق ناپایدار است، کفر تاریکی است، تاریکی‌های متعدد نتیجه از دست دادن نور خداست، عاقبت منافق تاریک است، منافق سردرگم و مضطرب است، انسان گاهی در ابتدا ایمان دارد ولی بعدا منافق می‌شود

باطل گرایی:" صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ (آیه18بقره): آنها كران، گنگها و كورانند؛ لذا(از راه خطا) بازنمى‏گردند!

نکته‌ها و پیام ها: «بصیرت» فضیلتی است که منافقان از آن بی خبرند، «نظر» غیر از« بصیرت» است، عدم استفاده صحیح از ابزار شناخت مساوی از دست دادن انسانیت است، جزای کسی که خود را به کوری و کری بزند کوری و کری بصیرت خواهد بود، نفاق مانع درک حقایق است، آنکه از نعمتهای الهی بهره نگیرد مانند آنست که فاقد آنهاست، ندیدن حق از سوی منافق دو دلیل دارد : 1- فضای بیرونی آنها تاریک است 2- چشم دل را از دست داده‌اند، منافق اهل لجاجت است و با دیدن حق نیز بر نمی‌گردد.

ترس و وحشت:" أَوْ كَصَيِّبٍ مِنَ السَّماءِ فيهِ ظُلُماتٌ وَ رَعْدٌ وَ بَرْقٌ يَجْعَلُونَ أَصابِعَهُمْ في‏ آذانِهِمْ مِنَ الصَّواعِقِ حَذَرَ الْمَوْتِ وَ اللَّهُ مُحيطٌ بِالْكافِرينَ" (آیه19بقره): يا همچون بارانى از آسمان، كه در شب تاريك همراه با رعد و برق و صاعقه(بر سر رهگذران) ببارد. آنها از ترس مرگ، انگشتانشان را در گوشهاى خود مى‏گذارند؛ تا صداى صاعقه را نشنوند. و خداوند به كافران احاطه دارد(و در قبضه قدرت او هستند).

نکته‌ها و پیام ها: منافق " باران زده"‌ای است که هیچ ماوایی ندارد، منافق در همین دنیا نیز رسوا خواهد شد، از مرگ هراسان است، خداوند بر منافقین احاطه دارد و آنها را رسوا می‌سازد، نتیجه نفاق کفر است.

در راه ماندگی:" يَكادُ الْبَرْقُ يَخْطَفُ أَبْصارَهُمْ كُلَّما أَضاءَ لَهُمْ مَشَوْا فيهِ وَ إِذا أَظْلَمَ عَلَيْهِمْ قامُوا وَ لَوْ شاءَ اللَّهُ لَذَهَبَ بِسَمْعِهِمْ وَ أَبْصارِهِمْ إِنَّ اللَّهَ عَلى‏ كُلِّ شَيْ‏ءٍ قَديرٌ (آیه20بقره): (روشنايى خيره كننده) برق، نزديك است چشمانشان را بربايد. هر زمان كه(برق جستن مى‏كند، و صفحه بيابان را) براى آنها روشن مى‏سازد، (چند گامى) در پرتو آن راه مى‏روند؛ و چون خاموش مى‏شود، توقف مى‏كنند. و اگر خدا بخواهد، گوش و چشم آنها را از بين مى‏برد؛ چرا كه خداوند بر هر چيز تواناست.

نکته‌ها و پیام ها: منافق مانند بیابان گردی است که در تاریکی و ظلمت فرو رفته است، خداوند بر هر کار ممکنی قادر است، منافق متحیر است، از خود نوری ندارد، آزاد گذاشتن سنت الهی است، حکمت خدا بر مهلت دادن تعلق گرفته است.


[1] . نهج البلاغه خطبه۱۷

 

 

نیم نگاهی به چهره ی منافقان در قرآن

 

منافق

 

«قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَكَّاهَا »1 ، « وَقَدْ خَابَ مَنْ دَسَّاهَا »2 ؛ دسّیها ، به معنی دسیسه کاری و پنهان کاری می‌باشد ، این آیات بیان می کنند که انسانهای متقی و خود ساخته پیروز نهایی و واقعی هستند . انسانهای پنهان کار و دسیسه کار رسوا می‌شوند وماه زیر ابر پنهان نخواهد ماند .

 

قرآن می‌فرماید : « وَاللَّهُ مُخْرِجٌ مَا كُنتُمْ تَكْتُمُونَ ؛ هرچه شما کتمان کنید خداوند نشان می‌دهد »3

 

 

 

منافق کیست؟

 

منافق در حقیقت کسی است که خودش را به عنوان کارشناس جا می‌زند ، خود را به عنوان متخصص جا می‌زند ، خود را به عنوان انقلابی جا می‌زند ، خود را به عنوان عالم جا می‌زند ، ولی دیر یا زود رسوا می شود . خود خداوند وعده داده است که ؛ «مُخْرِجٌ» من خارج می‌کنم ، «مَا كُنتُمْ تَكْتُمُونَ» آنچه را که در کتمان دارید .

 

در قرآن حدود هفتاد آیه ، کارنامه ی منافقان را مطرح کرده است .

 

لازم نیست که نفاق همیشه شاه رگ باشد . نفاق هم شاه رگ دارد و هم موی رگ، به عبارتی هم نخ های ریز و نامرئی دارد و هم طناب کلفت .

 

روزی امام به منزل می رفتند .دم در که رسیدند ، یارانشان را به منزل تعارف نکردند . امام رضا که خردسالی بیش نبودند ، از پدر سؤال کردند که چرا آنها را به داخل خانه تعارف نکردید ؟ امام فرمود: چون قلباً آمادگی پذیرایی ندارم واگر به زبان بگویم بفرمایید ، این یکی از رگهای نفاق است .

 

هرچه بلا بر سر اسلام آمد ، همه و همه به خاطر نفاق و منافقین بوده است .در قرآن نیز از منافقین بسیار سخن گفته و حتی یک سوره نیز به نام آنها ملقّب شده است .

 

 

 

سیمای منافقین در قرآن

 

سیمای منافقین

 1-  قرآن می‌گوید: منافق «مُذَبْذَبِ »4، ولی مؤمن « لَمْ یَرْتَابُوا »5، منافق دغدغه دارد ولی مؤمن قاطع است

2- خدا به منافقین می گوید: «لَا یَفْقَهُونَ» ، نمی‌فهمند که چه می‌کنند ، اما به مؤمن می‌گوید : « أُوْلُوا الْأَلْبَابِ » یعنی می‌فهمند چه می‌کنند .

 

3- قرآن می گوید : منافق تحجر دارد « كَأَنَّهُمْ خُشُبٌ مُسَنَّدَةٌ »6 ، مثل چوب هستند ، ولی مؤمن انعطاف دارد « وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ»7

 

4ـ منافق نماز که می‌خواند ، « قَامُوا» ، با کسالت می خواند ، « وَهُمْ كَارِهُونَ » ، زکات با کراهت می‌دهند ، نماز شان با کسالت است و پول شان با کراهت . اما مؤمن « فِی صَلَاتِهِمْ خَاشِعُونَ »8 نمازرا با خشوع می‌خواند . «دَائِمُونَ »9 همیشه نماز می‌خواند ، اینطور نیست که مکه می‌رود ، حجاب خود را حفظ کند .فقط مکان ها ی مقدس و یا بعضی از ماه های سال  نماز بخواند ،  مداوم نماز میخواند ، « یُحَافِظُونَ »10 نماز را حفظ می‌کند .

 

 نماز مثل لباس است ، هم لباس انسان را حفظ می‌کند و هم ما باید لباس را حفظ کنیم . ما باید نماز را حفظ کنیم تا نماز هم ما را حفظ کند ، «إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَى » خود نماز انسان را از فحشا و منکر باز می‌دارد .

 

منافق در حقیقت کسی است که خودش را به عنوان کارشناس جا می‌زند ، خود را به عنوان متخصص جا می‌زند ، خود را به عنوان انقلابی جا می‌زند ، خود را به عنوان عالم جا می‌زند ، ولی دیر یا زود رسوا می شود . خود خداوند وعده داده است که ؛ «مُخْرِجٌ» من خارج می‌کنم ، «مَا كُنتُمْ تَكْتُمُونَ» آنچه را که در کتمان دارید

نفاق

 

سوگند دروغ ، از نشانه‌های نفاق در انسان

 

منافق سوگند دروغ می‌خورد ؛« اتَّخَذُوا أَیْمَانَهُمْ جُنَّةً »12 قسم می‌خورد تا زیر قسم پنهان شود . « جُنَّةً » یعنی سپر، قسم مخفی می خورد تا زیر سپر پنهان شود .

 

گاهی اوقات افراد در طول سال کار‌هایشان درست نیست اما روضه ای به پا می‌کند که رنگ مذهبی خود را حفظ کند . یا افطاری می‌دهد و گاهی مسجد می‌سازد .

 

 

 

توجه منافق به حفظ ظواهر دین

گاهی فردی قیافه ی مذهبی دارد اما در درون به هر چه دستش می رسد اما پس نمی‌دهند ، سوء استفاده می‌کنند .

 افرادی داریم که قیافه مذهبی و انقلابی دارند اما چک‌های آنها بر می‌گردد ، پول مردم را نمی‌دهند ، قول‌های آنها قول نیست .

 

 مراقب باشیم لابلای ژست مذهبی ، خود را پنهان نکنیم وآرم خوب بودن به خود نزنیم .

 

خیلی از آدم هایی داریم که لیترها گریه می‌کنند که چرا فدک را به زهرا (س) ندادند ، اما خودشان خمس نمی دهد ، سهم امام را نمی دهد.

 

 

 

پیمان شکنی ، از دیگر نشانه‌های نفاق

 

منافقین پیمان شکن هستند. 13 شخصی به نام تعلبه مقداری دامداری و کشاورزی داشت . نزد پیغمبر (ص) آمد و گفت: یا رسول الله دعا کن وضع مالی من خوب شود . حضرت فرمود : وضع مالی تو خوب است . گفت: نه من می‌خواهم توسعه بدهم ، فرمود : توسعه اقتصادی باعث می‌شود که به خدا و پیغمبر نرسی . گفت : هم توسعه اقتصادی می‌دهم وهم به دینم می رسم . بالاخره کارش توسعه پیدا کرد و قول داد که کارش توسعه پیدا کرد به مستمندان کمک کند . اما همین که وضع مالی اش خوب شد ، همه چیز را فراموش کرد و در روایت است که حتی به نماز جماعت نیز نمی آمد .

 

قرآن می‌گوید: «عَاهَدَ اللَّهَ لَئِنْ آتَانَا مِنْ فَضْلِهِ لَنَصَّدَّقَنَّ وَلَنَكُونَنَّ مِنْ الصَّالِحِینَ ؛ با خدا عهد می‌بندد که اگر از فضل و کرمت به من بدهی صدقه بدهم و آدم صالحی باشم .»14 خدایا وضع مالی مرا خوب کن هم به فقرا کمک می‌کنم هم آدم صالحی هستم ، اما همین که به خواسته اش می رسد ، نقض پیمان می کند .

 

 

 

زهرا اجلال – گروه دین و اندیشه تبیان

 



شنبه 26 مهر 1392برچسب:, :: ::  نويسنده : موسویان

جی کارنی برنامه ارائه شده توسط نمایندگان ایران را مفید توصیف کرده است

دولت آمریکا از طرح پیشنهادی ایران برای حل مساله هسته‌ای استقبال کرده و یک مقام ایرانی خواستار واکنش مساعد غرب به این پیشنهاد شده است.

به گزارش شبکه تلویزیونی سی‌بی‌اس آمریکا، جی کارنی، سخنگوی کاخ سفید، در واکنش به طرح پیشنهادی ایران که در نشست اخیر ایران و کشورهای گروه ۱+۵ در ژنو ارائه شد، گفته که "پییشهاد ایران در مورد برنامه اتمی آن کشور مفید است" و افزوده است ....



ادامه مطلب ...


جمعه 26 مهر 1392برچسب:, :: ::  نويسنده : موسویان
عربستان عضو شورای امنیت شد
تاریخ انتشار : جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۲۲

عربستان، چاد، لیتوانی، شیلی و نیجریه به عضویت غیردائم شورای امنیت سازمان ملل متحد در آمدند.

 گروه‌های حقوق بشری مخالف حضور عربستان و چاد در ترکیب سازمان ملل بودند. با این حال این دو کشور به راحتی توانستند رای لازم برای عضویت را به دست بیاورند.

برای اولین بار در چند سال گذشته بدون هیچ مخالفتی و با حمایت کشورهای منطقه هر کدام از این کشورها، توانستند در رای‌گیری پیروز شوند.

عربستان کمترین میزان رای را به دست آورد. از مجموع ۱۹۳ .....



ادامه مطلب ...


ساخت نیروگاه هسته ای در ایران از سوی غربی ها؟
 
رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان درباره احتمال ساخت نیروگاه هسته ای در ایران از سوی غرب توضیح داد.

 

 

صالحی در پاسخ به این سوال که ممکن است در مذاکرات با غربی‌ها ساخت نیروگاه در ایران از سوی غربی‌ها مطرح شود؟ اظهار داشت: بله، این احتمال وجود دارد اما این در مرحله پایانی مذاکرات قرار می‌گیرد.

 

 

«دکتر علی اکبر صالحی» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان...



ادامه مطلب ...


جمعه 26 مهر 1392برچسب:یارانه, :: ::  نويسنده : موسویان
 عضوکمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس، با یادآوری موافقت مجلس برای حذف چند دهک پردرآمد جامعه از دریافت یارانه، گفت:باید سیستم شناسایی دقیقی برای شناسایی دهک‌ها وجود داشته باشد تا دهک کم‌درآمد به اشتباه حذف نشود.

اسماعیل جلیلی با بیان اینکه حذف دهک‌های.....


ادامه مطلب ...


 

در حالی که به اذعان آمریکایی ها و دیگر کشورهای غربی شرکت کننده در دور اخیر مذاکرات هسته ای ایران با 1+5 ، پیشنهادهای ایران جدی‌ترین مذاکرات سالهای اخیر را رقم زده است، یک رسانه صهیونیستی مدعی شد که اقدام بعدی کنگره آمریکا برای مقابله با ایران هسته ای، صدور مجوز حمله نظامی به ایران است.تایمز اسرائیل نوشت: بنا بر درخواست سنای آمریکا برای اعمال فشارهای بیشتر به ایران، در حالیکه دور جدید تحریم ها علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شده است، جمعی از سناتورهای جمهوری خواه به دنبال صدور ....



ادامه مطلب ...


جمعه 26 مهر 1392برچسب:توطئه عربستان, :: ::  نويسنده : موسویان

 

یک روزنامه لبنانی نوشت، عربستان سعودی در تلاش است اوضاع داخلی لبنان را در دو منطقه بیروت و شمال این کشور متشنج کند.

العالم: روزنامه لبنانی «البناء» می نویسد: "بندر بن سلطان" رئیس دستگاه اطلاعات عربستان سعودی در تلاش است با استفاده از عناصرش در لبنان، اوضاع داخلی این کشور را در بیروت و طرابلس نا امن کند.

بر اساس این گزارش، بندر بن سلطان به یک مقام لبنانی توصیه کرده که شهر طرابلس را نا امن کند به صورتیکه نیروهای امنیتی از کنترل این شهر ناتوان شوند، و عربستان بودجه ....

 



ادامه مطلب ...


جمعه 26 مهر 1392برچسب:کمردردظریف, :: ::  نويسنده : موسویان
 
تاریخ انتشار : جمعه ۲۶ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۹:۰۸

شبکه خبری بی‌بی‌سی در گزارشی به مذاکرات دو روزه ایران و کشورهای عضو ۱+۵ در ژنو پرداخت و نوشت که در حالی که دیپلمات‌های غربی از پیشرفت مثبت در مذاکرات با ایران در زمینه برنامه هسته‌یی‌اش تعریف و تمجید می‌کنند، این کمر درد وزیر امور خارجه ایران بود که باعث آب شدن یخ فضای گفت‌وگوها شد.

به گزارش ایسنا به نقل از بی بی سی مذاکره‌کنندگان ایران و کشورهای عضو ۱+۵ سال‌ها تلاش کردند راه‌هایی را برای درک یکدیگر بیابند. ولی به نظر می‌رسید تنها چیزی که نقطه اشتراک آن‌هاست دستپاچگی آن‌ها و راحت نبودشان سر میز مذاکرات است.

اما دیپلمات‌ها در ژنو یک منبع غیرعادی برای یک نقطه نظر مشترک در برابر همتاهای جدید ایرانی‌شان یافتند: نگرانی برای وضعیت کمر وزیر امور خارجه ایران.

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران در روزهای اخیر در صفحه فیس‌بوکش به ....



ادامه مطلب ...


جمعه 26 مهر 1392برچسب:, :: ::  نويسنده : موسویان

دستور سیدحسن خمینی به نعمیه اشراقی برای بستن صفحه فیس‌بوک/ نعیمه اشراقی برای دلجویی از خانواده شهید همت به اصفهان می‌رود

 

دستور سیدحسن خمینی به نعمیه اشراقی برای بستن صفحه فیس‌بوک/ نعیمه اشراقی برای دلجویی از خانواده شهید همت به اصفهان می‌رود

به دنبال حواشی و واکنش های تند خانواده شهدا به اظهار نظر صفحه فیس بوک نعیمه اشراقی، وی عازم اصفهان می شود تا از خانواده شهید همت دلجویی کند.


به گزارش نامه به نقل از عصر خبر، از سوی دیگر به دلیل ناراحتی شدیدی که در میان دوستداران امام و انقلاب به خصوص خانواده معظم شهدا ایجاد شده بود، سید حسن خمینی در تماسی با نعیمه اشراقی به وی دستور داده و تاکید کرده علاوه بر انتشار بیانیه دلجویی، صفحه فیس بوک خود را نیز مسدود کند که وی بع این کار مبادرت ورزیده است.

گفتنی است، همچنان واکنش ها به این قضیه ادامه دارد....


انکار از آیت‌الله اصرار از اطرافیان
انکارنامه هاشمی درباره شعار مرگ بر امریکا و پافشاری هاشمی انکار کرد، اطرافیان اصرار می کنند اعتاض هاشمی به مسئولین سایتش درباره حذف شعار مرگ بر آمریکا هم موثر واقع نشد.
 
 
به گزارش شريان نيوز، "امام موافق حذف مرگ بر آمریکا بودند" این تیتری است که پایگاه شخصی هاشمی رفسنجانی در روز دوشنبه ۸ مهر ماه بر روی خروجی خود قرار داد.


سوژه ای که از تاریخ ۸ مهرماه از سوی پایگاه هاشمی تا به امروز با بیان خاطرات او و دیدگاه های میهمان منتشر شده است، خاطرات هدف‌داری که خواهان حذف شعار "مرگ بر ضد ولایت فقیه"و "مرگ بر آمریکا"، شده و از سوی دیگر رابطه با آمریکا را به گفته امام تنها در دست مردم دانسته بود.....


ادامه مطلب ...


جمعه 26 مهر 1392برچسب:جشنوراره موسیقی, :: ::  نويسنده : موسویان

 

در نخستین جشنواره انتخاب آثار موسیقی کودک که رقص و حرکات موزون آن را از چنگال موسیقی خارج کرده بود؛ گویی خودمان، خنجری بر پهلوی فرهنگ و اندیشه‌های ایرانی – اسلامی، کرامت دختران و شخصیت کودکان فرو کردیم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 سایت طنین یاس، نخستین جشنواره انتخاب آثار موسیقی کودک با بیش از 65 اثر شروع فعالیت کرد که روز گذشته در اجرای این موسیقی ها تصاویری دیده شد که تا بحال در حوزه کودک و نوجوان در جمهوری اسلامی سابقه نداشته است. جشنواره ای که اگر چه به نام کودک بود اما به کام رقاصان باله تمام شد!  در این جشنواره که نام موسیقی کودک را یدک می‌کشید، گروهی از دختران به اجرای رقص باله پرداختند، حرکات موزون این گروه از دخترکان بزک کرده که با مهارت خاص اجرا می شد نشان دهنده برنامه ریزی و تمریانات خوب! هنرمندان (شما بخوانید رقاصان) آن بود.

حضور نوجوانان نوازنده که با پوشش نامناسب هنرنمایی می کردند، از دیگر جلوه‌های این جشنواره بود. غرب زدگی در نوع پوشش و حرکات دختران این برنامه چنان بارز بود که نمی توان هیچ ابراز نظری در مورد نوع لباس رقاصان آن داشت. لباس های بدن نمای نازک که نه تنها پوششی برای محافظت آنها از دیدگان نامحرم نبود، بلکه خود به نوعی پیچ و خم بدن آنها را نمایان کرده و بر ز یبایی حرکات موزون عضلات آنها می افزود!

 

آرایش های زننده و غلیظ مزید بر این علت شده بود. طرز آرایش دختران به گونه ای ....



ادامه مطلب ...


 

امروز داشتم با یکی از دوستان فعال سیاسی ام صحبت می کردم، گفت که قرار است دو سال دیگرحکمش را اعلام کنند، داشتم به او می گفتم هیچ کس در جمهوری اسلامی از فردای خود خبر ندارد. واقعا چه کسی فکرش را می کرد رئیس جمهور ایران با رئیس جمهور آمریکا تلفنی حرف بزند. سه ماه پیش اگر کسی این را می گفت ما می خندیدیم و می گفتیم نشدنی است.
گفتگوی یکی از نوه های گریزان از مکتب روح الله با رسانه های بیگانه طی روزهای گذشته به شدت خبرساز شد.

زهرا اشراقی، همسر محمدرضا خاتمی، دبیرکل حزب منحل شده و فتنه گر مشارکت، طی گفتگویی با شرق پارسی مطالب سخیفی را به زبان آورد که مطالعه ی آن، قلب ارادتمندان به امام خمینی(ره) عزیز را به شدت آزرد.

براساس این گزارش، او در این مصاحبه به شدت کوشید تا خود را به عنوان یک قهرمان البته در نقش منفی نشان دهد و بدین منظور، حتی مجبور به تعریف و تمجید برخی خوانندگان زن معلوم الحال شد که از درج اسامی ذکرشده توسط اشراقی خودداری می نماییم.

او برای مهم نشان دادن خود حتی دست به دامن کافه گردهای تهران هم شد و کوشید که خود را منجی جوانانی جا بزند که می خواهند فضای فرهنگی و مذهبی جامعه اسلامی را غربی کنند.

رسوایی کلام اشراقی اما به اینجا ختم نمی شود و او با اظهار امیدواری نسبت ....


ادامه مطلب ...


 

منابع خبری محلی در لبنان گزارش دادند، عربستان حزب الله را تهدید کرده است در صورت مشارکت در جنگ کوه‌های "قلمون" لبنان را از صیدا تا طرابلس به آتش خواهد کشید.

 منابع خبری لبنانی اعلام کردند، حزب الله لبنان به تازگی نامه‌ای از عربستان دریافت کرده که در آن از ....



ادامه مطلب ...


 

در حالی که در شبانه‌روز گذشته، به نقل از منابعی غربی جزئیاتی از پیشنهاد ایران به 5+1 در رسانه‌ها منتشر شده است، ال مونیتور مدعی است جزئیات را از منبعی ایرانی دریافت کرده است.
 

در حالی که در شبانه‌روز گذشته، به نقل از منابعی غربی جزئیاتی از پیشنهاد ایران به 5+1 در رسانه‌ها منتشر شده است، ال مونیتور مدعی است جزئیاتی در باره پیشنهاد ارائه شده از سوی ایران را از منبعی ایرانی دریافت کرده است.

به گزارش شریان نیوز و به نقل از ال مانیتور، پیشنهاد ایران مواردی از جمله تعلیق غنی‌سازی بیست درصدی، قول تبدیل ذخایر بیست درصدی به میله‌های سوخت و دست کشیدن از اورانیوم مصرف شده در راکتور آب سنگینی که قرار است در اراک ساخته شود را در بر می‌گیرد. ال مانیتور مدعی است که این اطلاعات را از منبعی ایرانی دریافت کرده است که در گذشته اصالت خود را ثابت کرده است.

این تعهدات در کنار پذیرش افزایش بازرسی‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باعث خواهد شد که غرب بتواند به این اطمینان برسد که ایران ناگهان به سمت ساخت سلاح اتمی خیز بر نمی‌دارد.

طرف ایرانی که به سبب درخواست محرمانه ماندن مذاکرات ژنو ...



ادامه مطلب ...


جمعه 26 مهر 1392برچسب:عصبانیت ظریف, :: ::  نويسنده : موسویان
 
پنجشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۲۱:۲۵
 
فرید زکریا مجری مشهور شبکه سی ان ان در مصاحبه اختصاصی که با وزیر امور خارجه کشورمان انجام داد روی دیگر وزیر خندان ایرانی را مشاهده کرد.وی در حالی که سوال خود را از ظریف می پرسید با واکنش شدید وی مواجه شد.
 
سی ان ان ظریف را چطور عصبانی کرد؟

به گزارش افکارنیوز، قضیه از این قرار است که فرید زکریا در سوال خود از واژه "رژیم ایران" استفاده کرد. وی که رابطه آشنایی و دوستی با محمدجواد ظریف دارد انتظار نداشت، این واژه باعث شود که مرد خندان سیاست خارجی ایران، نسبت به آن موضع گرفته و ناراحت شود.

ظریف در میان سوال مجری سی ان ان به او جواب داد: "شما حق ندارید برای دولت قانونی جمهوری اسلامی از لفظ رژیم استفاده کنید!"

نکته قابل توجه اینکه شبکه سی ان ان زمانی که نوار ویدیویی این مصاحبه را پخش کرد این بخش از مصاحبه ظریف را سانسور کرده بود./افکارنیوز



جمعه 26 مهر 1392برچسب:سیاست زدگی, :: ::  نويسنده : موسویان

مقاله سیاست وسیاست زدگی!

چهار‌شنبه 25 اسد 1391 - عبدالله هروی

سیاست وسیاست زدگی!

هر چند براساس تعریف ارائه شده موضوع سیاست در تمام شئونات زندگی اجتماعی و فردی دخیل می باشد. در واقع نفس زیستن بصورت جمعی و فردی بگونه ای است که مرتبط با مولفه های بسیاری است. یکی از این مولفه ها " سیاست " می باشد. زندگی بدون سیاست نه تنها یک تصور انتزاعی بشمار می آید، بلکه غیر ممکن به نظر می رسد. همزمان با رشد زندگی جمعی و پیشرفت جوامع، ارتقاء انتظارات و ایده های فردی نیز افزایش می یابد.

مسئله سیاست، هم مانند بسیاری از فاکت های دیگر فراگیرتر و جدی تر از گذشته ....



ادامه مطلب ...


جمعه 26 مهر 1392برچسب:توسعه فرهنگی, :: ::  نويسنده : موسویان

سالیان نه چندان دور، غالب جراید مکتوب واصحاب فکروفرهنگ بدین مبحث دامن می زدند که آیا توسعه اقتصادی اولویت دارد؟ ویا توسعه سیاسی؟ وطرفداران هرطیف استدلال های مختلفی بیان می داشتند.دولت سازندگی توسعه اقتصادی را اولویت دادوباحفظ اصول انقلاب بارعایت قاعده نفی سبیل برخی از ایده هایی نظام سرمایه داری غرب را به اقتصاداسلامی تسری بخشید وشرایط اقتصادی تا حدودی بهبود یافت ولی از آنجایی  که مسیر توسعه تک بعدی و نا متوازن بود جامعه به سمت انسداد سیاسی پیش  رفت وفضای عمومی کشور مستعد تغییر حرکت در مسیر توسعه سیاسی گردید ونتیجتاً،در دوم خرداد ماه 76 با انتخاب ،دولت اصلاحات مطالبات اکثریت مردم به سمت بسط فضای سیاسی وبرخی آزادی های مدنی مصرح درقانون اساسی سوق داده شدویا به تعبیری دولت اصلاحات اولویت را به توسعه سیاسی ونهادینه شدن قانون داد. و....



ادامه مطلب ...


کسانی که خطی نامرتب دارند... احتمالآ در زندگی بسیار فعال هستند و به همین دلیل برایشان مشکل است که بتوانند ثابت و بی تحرک بمانند و برخی از کارهایشان حساب شده و سنجیده نیست.به همین دلیل گاهی اوقات برای دوستان افراد خانواده شانغیر قابل پیش بینی هستند.آزادی شخصیتی برای انها خیلی مهم است و اهمیت زیادی به استقلال خود میدهند و ممکن است گاهی خیلی احساساتی رفتار کنند...

کسانی که دست خط مرتب و خوانایی داشته باشند...میتوان این طور برداشت کرد آن ها خودشان را بسیار کنترل می کنند و دوست ندارند به راحتی شخصیت خود را لو بدهند.حتی گاهی برایشان مشکل است که احساساتشان را بروز دهند و آن را سرکوب میکنند...

کسانی که خیلی پر رنگ مینویسند و قلم را زیاد فشار میدهند...احتمالآ علاقه زیادی به مخالفت کردن با دیگران دارد،چرا که احساس قدرت و اعتماد به نفس زیادی می کند و دوست دارد روی دیگران نفوذ کند و به همین خاطر شخصیت افراد رو درست درک نمیکند...

کسانی که خیلی کم رنگ مینویسند...احتمال این فردی حساس و دلسوز باشد بسیار زیاد است و موقعیت دیگران را حتی بیشتر از خودشاندرک می کنند و این امکان نیز وجود دارد که قادر به اثبات حرف خودشان نباشند و خیلی راحت ضربه می خورند و وقتی دیگران از آن ها انتقاد میکنند خیلی سریع از موضعشان عقب نشینی میکنند...

کسانی که خیلی کند و اهسته مینویسند...به سرعت قادر به نشان دادن عکس العمل نیستند.این افراد احتمالآ به زمان بیشتری برای ابراز عقیده خود نیاز دارند.افرادی که آهسته می نویسند از نظر خلق و خو اغلب اشخاصی ملاحظه کار و محتاط هستند و در نتیجه به زمان بیشتری برای فکر کردن و فهمیدن نیاز دارند و در ابراز احساسات شان هم کند هستندو اغلب دوست دارند هیچ تصمیمی نگیرند تا این که یک تصمیم غلط بگیرند...

کسانی که دست خط تند و شتابزده ای دارند...احتمالآ افرادی کم حوصله هستند و از اتلاف وقت خسته می شوند و از نظر خلق و خو بسیار لحظه ای هستند.سریع درک می کنند و در نشان دادن رفتار و احساساتشان چندان پایدار نیستند و اغلب به دلیل شتاب زدگی در تصمیم گیری دچار لغزش و خطا شده و از این که در آرامش به حرف های دوستانشان گوش کنند خسته می شوند...

کسانی که دست خط ساده ای دارند و خیلی ابتدایی می نویسند...در روابط با دیگران ترجیحآ واقع گرا و با تدبیر هستند و نمیتوانند قبول کنند که گاهی باید با دیگران کنار بیایند و به آنها توجه کنند و همچین اطرافیان به ندرت از آنچه درون آنها  میگذرد اگاهی پیدا میکنند...

اگر شما خود را دارای دست خط ریزی میبینید و بسیار کوچک مینویسید...احتمالآ شما توانایی های خود را دست کم می گیرید و خودتان را از انچه واقعآ هستید کمتر ارزیابی می کنید و ممکن است گاهی تنگ نظر و خرده گیر باشید...

اما اگر درشت مینویسید...این احتمال وجود دارد که خودتان را زیادی بزرگ و مهم جلوه داده و گاهی بسیار با اعتماد به نفس و از موضع قدرت رفتار می کنید...

اگر کسی دست خط شکسته ای دارد و حروف را زاویه دار و شکسته می نویسد...فردی بسیار با اراده می باشد و در کار هایش حد وسط را قبول ندارد و به همین دلیل اهل سازش و مصالحه نیست و اغلب به خاطر این که وسط را دوست ندارد از دیگران خسته می شود و تصمیمی نمیگیرد چون دوست ندارد اشتباه کند...

اگر فردی دست خط ملایم و کشیده ای دارد...آدمی چند بعدی است و می تواند مشکلاتش را از زوایای مختلف بررسی و درک کند.برایش تنوع مهم است و گاهی احساس می کند استعداد های زیادی دارد و نمی تواند هیچ کدامش را به درستی شکوفا کند...

اگر کلمات را در هم و فشرده می نویسید...احتمالآ شما فرد راحتی نیستید و در جمع خودتان را کناری می کشید و می خواهید کنترل خود را از دست ندهید.از برقراری رابطه با دیگران خوشتان نمی آید...

کسی که کلمات را با فاصله و باز باز مینویسد...خیلی راحت با یگران رابطه کرده و خیلی ساده و بی تکلف و مستقیمآ به دیگران نزدیک می شود.گاهی به راحتی از کوره در می رود و با این کار ممکن است به حریم شخصی دیگران تجاوز کند اما انسانی کوشا و با طراوت است که سریع تصمیم گرفته و با کار های خود به دیگران خدمت می کند...

شمامی توانید با درنظرگرفتن دستخط  اطرافیان ودوستانتان به خلق وخوی وروحیات آنها پی ببرین/ موفق باشین/ موسویان



جمعه 26 مهر 1392برچسب:, :: ::  نويسنده : موسویان
عربستان ناامید از امریکا

ما را در برابر ایران تنها رها کردید

منابع نزدیک به عربستان می‌گویند که ریاض و دوحه آن چنان درگیر مسائل جانبی شده‌اند که دیگر سقوط حکومت اسد در اولویت آنها نیست و تاثیر آنها بر حکومت آینده سوریه به شدت کاهش یافته است.
 
 
 مترجم: علی موسوی خلخالی

 
 

 

 

دیپلماسی ایرانی: روزنامه فایننشال تایمز روز دوشنبه خبر از نگرانی عربستانی ها از تحولات جاری در سوریه و تغییر وضعیت به سمتی که منافع آنها را در این کشور تهدید کند، داد و نوشت که عربستانی ها احساس می کنند که بعد از توافق روسیه – امریکا بر سر نابودی سلاح های شیمیایی سوریه ضربه سختی در این کشور خورده اند به گونه ای که اکنون سیر حوادث در سوریه را به ضرر خود می بینند.

این روزنامه در ادامه می نویسد که سیاست های منطقه ای عربستانی ....

 


ادامه مطلب ...


جمعه 26 مهر 1392برچسب:عصبانت نتانیاهو, :: ::  نويسنده : موسویان
پذیرش روحانی از سوی غرب و خشم تل آویو نشین ها

چرا نتانیاهو عصبانی است؟

چنین استقبالی از نخست وزیر رژیم اسرائیل، بنیامین نتانیاهو نشد. به نظر می رسید او، در مقایسه با روحانی، در برابر مخاطبانش در سازمان ملل متحد، در نیویورک، خشن به نظر می رسید. نتانیاهوی کژخوی اکنون با صدای گوشخراش فریاد می زند که: روحانی تنها می خواهد تا زمانی که ایران بتواند یک بمب هسته ای آزمایش کند، زمان بخرد.
 
 
 

دیپلماسی ایرانی: تاکنون مانورهای صلح رئیس جمهور ایران، حسن روحانی جواب داده و هنوز هم جواب می دهد. باراک اوباما رئیس جمهور ایالات متحده مشتاق بود ...



ادامه مطلب ...


جمعه 26 مهر 1392برچسب:, :: ::  نويسنده : موسویان
دیدگاه کنث پولک در مورد کمبود وقت برای ایران

آمریکا زمان دارد، روحانی نه

روحانی می خواهد به عنوان نخستین حرکت سیاسی بزرگ خود، ایران را از بن بست هسته ای بیرون بکشد.اگر روحانی خیلی زود به مصالحه ای با جامعه بین المللی دست نیابد، شکستی بزرگ را در کارنامه خود رقم می زند.
 
 
 

دیپلماسی ایرانی: از امروز دور دیگری از مذاکرات هسته ای بین ایران در یک سو و آمریکا و متحدان اش در سوی دیگر، برگزار شده است. امیدواری ها نسبت به  این دور از مذاکرات بیشتر است، چرا که اخیرا حسن روحانی میانه رو به عنوان رئیس جمهور ایران انتخاب شده و می گوید برای توافق هسته ای و بهبود روابط با جامعه بین المللی آمادگی دارد.

به گزارش المانیتور، یکی از مبناهای متصور برای رویکرد آمریکا در این مذاکرات این است که ایالات متحده ....



ادامه مطلب ...


جمعه 26 مهر 1392برچسب:, :: ::  نويسنده : موسویان

فروم این وبلاگ فعال است شما می توانید با وارد کردن آدرس ذیل به فروم بروید وسپس عضو شوید ودربحثها شرکت کنید.

آدرس فروم:www.siasat4003.lxb.ir/forum



 
 
 
به گزارش جهان به نقل از شبکه خبر، در ادامه عکس کودکی و جوانی تعدادی از سیاستمداران مطرح جهان را با یکدیگر مرور می کنیم :
 
بشار اسد – رئیس جمهور سوریه

آدولف هیتلر – دیکتاتور آلمان

باراک اوباما – رئیس جمهور آمریکا

به ادامه مطللب مراجعه فرمایید



ادامه مطلب ...


جمعه 26 مهر 1392برچسب:, :: ::  نويسنده : موسویان
ترور معروفترین سیاستمداران جهان

ترور معروفترین سیاستمداران جهان

 

 



ادامه مطلب ...


جمعه 26 مهر 1392برچسب:, :: ::  نويسنده : موسویان


لنین: تاثیر یک رای از یک گلوله بیشتر است


چگوارا: گنجشکی که از مترسک بترسد از گرسنگی خواهد مرد


گاندی: شکست آن نیست که زمین بخوری،آن است که بلند نشوی



پنج شنبه 25 مهر 1392برچسب:حقوق پادشاهان, :: ::  نويسنده : موسویان
پردرآمدترین سیاستمداران جهان
 

بر اساس یک تحقیق صورت گرفته، مشخص شده است که پادشاه سعودی بالاترین حقوق دریافتی یک مقام سیاسی را در جهان داراست و پس از آن امیر قطر قرار دارد.

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه خبری الجزیره، پرفسور "هرمن ماتیوجس"، استاد اقتصاد دانشگاه بروکسل و اولین کسی که به تحقیق و پژوهش درباره حقوق شخصیت‌های سیاسی و پادشاهان و رهبران جهان پرداخت، گفت که "عبدالله بن عبدالعزیز"، پادشاه عربستان سعودی ثروتمندترین شخصیت جهان است.

این پرفسور بلژیکی در ادامه گفت که دارایی‌های پادشاه عربستان سعودی به یک بیلیون دلار می‌رسد، در حالی‌که ماهیانه نیز 2 میلیون دلار حقوق دریافت می‌کند.

این استاد اقتصاد دانشگاه بروکسل افزود: پس از پادشاه عربستان سعودی "شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی"، امیر قطر قرار دارد که بالاترین حقوق را در میان شخصیت‌های سیاسی و پادشاهان جهان دریافت می‌کند.

در نقطه مقابل "خوان کارلوس"، پادشاه اسپانیا با دریافت سالیانه 175 هزار یورو پایین‌ترین دریافتی را در میان پادشاهان جهان به خود اختصاص داده است.

این تحقیق همچنین آشکار می‌سازد که در میان روسای جمهوری جهان "محمد مرسی"، رییس جمهوری مصر پایین‌ترین حقوق را دریافت می‌کند و در این میان میزان حقوق دریافتی "باراک اوباما"، رییس جمهوری آمریکا سالیانه 355 هزار یورو بیان شده است تا پس از آن نخست وزیر آلمان با 277 هزار یورو و رییس جمهوری فرانسه با 273 هزار یورو قرار گیرند.



در شرایطی که نمایندگان مجلس و دولت نحوه پرداخت یارانه نقدی را بررسی می کند طرح های مختلفی در این رابطه مطرح شده است.


به گزارش نامه، این روزها تغییر در نحوه پرداخت یارانه نقدی و حذف یارانه نقدی افراد پردهک جامعه به دغا ترین موضوع اقتصادی کشور تبدیل شده و اظهارنظرهای متفاوتی در این زمینه مطرح می شود و نمایندگان مجلس و دولت نشست های متعددی را برای آینده قانون هدفمندی برگزار کرده اند.

این اظهارات در حالی مطرح می شود که سازمان هدفمندی یارانه ها اعلام کرده است که یارانه نقدی مهر ماه ساعت 24 سه شنبه به حساب سرپرستان خانوارها واریز خواهد شد اما اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور گفته است که ماهانه حدود 3500 میلیارد تومان یارانه نقدی در کشور توزیع می‌شود که طبق قانون باید 50 درصد منابع حامل‌های انرژی توزیع شود، 20 درصد خرج کارهای داخلی دولت و 30 درصد نیز به تولید کمک کند. از این رقم 3500 میلیارد تومان، در خوشبینانه‌ترین حالت بیشترین وصولی دولت 1800 تا 2000 میلیارد تومان از محل افزایش قیمت‌ها خواهد بود.

وی با بیان اینکه در بودجه 930 میلیارد تومان بابت یارانه هرماه پیش‌بینی شده است، گفته است این در حالی است که بودجه‌های عمرانی کشور کمتر از 10 درصد تخصیص داده می‌شود و کسری بودجه در هر ماه فشارهایی را به همراه دارد که باید وزارت نفت، نیرو و منابع بانکی و یا روش‌های دیگر برای تامین یارانه‌ها فشار آوریم. بر همین اساس یارانه مهر ماه با چند روز تاخیر پرداخت خواهد شد و تلاش می‌کنیم که یارانه این ماه را بپردازیم.

موضوعی که در این میان مطرح می شود این است که هم اکنون بسیاری از نمایندگان مجلس و همچنین چهره های اقتصادی دولت مخالف پرداخت یارانه نقدی به شیوه کنونی هستند و مردم هم در نظرسنجی های مختلف به تغییر در شیوه پرداخت یارانه نقدی رای داده و معتقدند که دولت باید در راستای ایجاد اشتغال از تولید حمایت کند.

یکی از موضوعاتی که در این میان با ابهام هایی رو به رو است نحوه شناسایی دهک های بالای جامعه است که اختلاف نظرهایی در این زمینه وجود دارد و روز گذشته در جلسه مشکرت دولت و مجلس رئیس مرکز آمار ایران گفته است در حالی که این مرکز دارای بانک‌های اطلاعاتی متعدد و زیادی است اما اطمینانی وجود ندارد که همه این اطلاعات دقیق و صحیح باشند چرا که ممکن است شرایط برخی افراد و اطلاعات ثبت‌شده آنها تغییر کرده باشد، لذا نمی‌توان 3 دهک‌ بالای یارانه‌بگیر جامعه و البته بقیه دهک‌ها را مشخص کرد.

همچنین نماینده سازمان هدفمندی یارانه‌ها نیز در این جلسه طی گزارش اعلام کرده است که ما قدرت تشخیص 3دهک بالا را داریم و به راحتی می‌توانیم این کار را انجام دهیم بنابراین مقرر شد که اقدامات مختلف و لازم در این زمینه انجام شود.

اما در شرایطی که اظهارنظرهای مختلفی درباره آینده قانون هدفمندی یارانه ها مطرح می شود روز گذشته سازمان هدفمندی یارانه ها طرح جدیدی را برای نحوه پرداخت یارانه ها ارائه کرده است که به نظر می رسد این طرح می تواند در صورت اجرایی شدن زمان مناسبی را برای دولت درباره تصمیم گیری دقیق درباره آینده هدفمندی ایجاد کند.

در این طرح آمده است که به جای حذف 3دهک بالا، دولت یارانه نقدی را به صورت نقدی و غیرنقدی به مردم پرداخت کند، بدین صورت که به اقشار پایین جامعه یارانه نقدی آن هم در فواصل 3 یا 6 ماه یک بار پرداخت کرده و به اقشار بالاتر این یارانه را به صورت سهام یا اوراق مشارکت بدهد.

هم اکنون دولت یازدهم پس از گذشت حدود 70 روز از آغاز فعالیت خود با یک چالش اساسی در حوزه اقتصاد رو به رو شده و باید هرچه زودتر تصمیم قطعی در این زمینه را اتخاذ کند و این در شرایطی است که طرح های مختلفی درباره این زمینه مطرح شده است.

یکی از طرح های جدی در این زمینه حذف یارانه 3 دهک بالای جامعه است که این موضوع در صورت تصویب حذف یارانه نقدی حدود 22 میلیون نفر را به همراه دارد و دولت می تواند با این طرح ماهانه حدود هزار میلیارد تومان از هزینه های خود را کاهش دهد.

همچنین یکی دیگر از طرح ها که به تازگی مطرح شده است پرداخت یارانه نقدی به صورت 3 ماه یکبار است که در صورت تصویب این طرح هم دولت زمان بیشتری را برای تامین مبانع مالی پرداخت یارانه نقدی به دست بیاورد.

به هر حال هم اکنون موضوع اصلاحیه قانون بودجه سال 92 کل کشور در مجلس در حال بررسی است و در شرایطی که در جریان بررسی این لایحه به جمع بندی نهایی نرسند به طور حتم تصمیم جدید درباره قانون هدفمندی در جریان بررسی لایحه بودجه سال 93 کل کشور که سخنگوی دولت هم اعلام کرده است که تا 13 آذر ماه به مجلس ارائه می شود اتخاذ خواهد شد.

منبع: نامه نيوز



پنج شنبه 25 مهر 1392برچسب:آمريكاسيتزان كاسب, :: ::  نويسنده : موسویان

به نظر می‌رسد موضوع تنش‌زدایی با آمریکا، در حال تقسیم جامعه ما به دو بخش مخالف و موافق تنش‌زدایی با آمریکاست.


صادق زیباکلام: روزی روزگاری، در این مملکت، دشمنی با آمریکا پرستیژ و اعتبار انقلابی به‌همراه می‌آورد. هر گروه و جریان، هر چهره و شخصیت که ضدآمریکایی‌تر بود، از جایگاه، اعتبار و شأن بیشتری برخوردار می‌شد. اما مدت‌هاست، دیگر، از این وضعیت عبور کرده‌ایم.

این سخن، به هیچ روی، به معنای آن نیست که مخالفان تنش‌زدایی با آمریکا، یا جریانات و شخصیت‌هایی که همچنان اعتقاد راسخ به ضدیت و دشمنی با آمریکا دارند دیگر در جامعه ما نیستند! خیر. این درست است که آمریکاستیزی در میان بسیاری از اقشار و لایه‌های جامعه ایران نسبت به سال‌های نخست انقلاب بسیار کمرنگ‌تر شده است، اما جریان‌ها، اشخاص و چهره‌های آمریکاستیز در جامعه ما، هنوز، وجود دارند. برای دیدن آنها نیازی نیست که راه دوری برویم. کافی است واکنش‌های آنان به سفر آقای روحانی به نیویورک را مرور کنیم.

آمریکاستیزان یکی پس از دیگری، می‌نویسند و می‌گویند اکنون نوبت آمریکایی‌هاست که با برداشتن تحریم‌ها و سایر گام‌ها حسن‌نیت خود را نشان دهند و اگر آنان گامی به طرف ایران برندارند، بار دیگر، حقانیت و درستی دیدگاه ما درباره آمریکا به اثبات می‌رسد و مشخص می‌شود آمریکا همچنان خوی استکباری و زورگویی دارد.

این تیپ استقلال که در میان اصولگرایان تندرو این روزها خیلی طرفدار دارد، در حالی مورد تاکید قرار می‌گیرد که اصولگرایان بهتر از هرکس دیگری می‌دانند که ما امتیازی و وعده‌ای به آمریکا نداده‌ایم و گامی به سمت واشنگتن برنداشته‌ایم، تنها و تنها اتفاقی که افتاده آن بوده که برخلاف سنت و رویه هشت‌سال گذشته رییس‌جمهور ایران و وزیر خارجه‌اش با لحنی مودب و به دور از بغض و کینه و توهین و تحقیر با آمریکایی‌ها صحبت کرده‌اند؛ همین و بس.

بنابراین در عمل ما هنوز اقدام مشخصی نکرده‌ایم که توقع داشته باشیم گام بعدی را به تعبیر اصولگرایان آمریکایی‌ها بردارند. اینکه برخی از اصولگرایان این نکته بدیهی را می‌دانند، اما همچنان در بوق و شیپور می‌دمند که آمریکا باید برای نشان‌‌دادن حسن‌نیتش اقداماتی نشان دهد، از همان دشمنی عمیق با آمریکا حکایت دارد. همان‌طور که گفتیم اگرچه دشمنی با آمریکا به نسبت دهه‌ 1360 خیلی کمر‌نگ‌تر شده اما همچنان جریانات و کانون‌های سفت و سخت علیه تنش‌زدایی با آمریکا وجود دارند.

سوال اساسی آن است که این گروه‌ها و جریانات در روند آتی تنش‌زدایی با آمریکا که توسط روحانی شروع شده، چه نقشی و چه کارکردی پیدا خواهند کرد؟ آنان تا کجا بر سر تنش‌زدایی با آمریکا ایستادگی کرده و تلاش خواهند کرد تا جلو این مسیر را بگیرند؟ پاسخ به این پرسش خیلی ساده نیست خیلی کلی اگر خواسته ‌باشیم آمریکاستیزان را تقسیم‌بندی کنیم باید آنان را به دو گروه اصلی تقسیم کرد:

گروه اول را من گروه «معتقدان اصیل» یا «انقلابی» می‌دانم. کسانی که واقعا و قلبا باور دارند که میان ایران اسلامی و آمریکا تضادی بنیادی وجود دارد و تنها زمانی آمریکا از دشمنی با ما دست می‌کشد که ما پرچم سفید تسلیم را برداشته و مقابلش زانو بزنیم. به عبارت دیگر آنان همچنان در فضای پارادایم دهه 1360 و سال‌های اولیه انقلاب هستند.

باور آنها به دشمنی با آمریکا، از عمق وجود و اعتقاداتشان برمی‌خیزد. ما باید این جریان را بپذیریم و به آن احترام بگذاریم. چراکه اعتقاداتش از سر صدق است. در عین حال باید با آنها گفت‌وگو داشته باشیم. نمونه چنین رفتاری، پریشب در جمع صدها دانشجوی دانشگاه امام صادق(ع) اتفاق افتاد.

بنده به‌همراه یکی از استادان اصولگرا به دعوت بسیج دانشگاه امام صادق(ع) به آنجا رفتم در فضایی که تعداد قابل‌توجهی از دانشجویان به‌شدت علیه هرگونه مصالحه و تنش‌زدایی با آمریکا مساله داشتند و گویی فضا همچنان همان فضای دهه60 بود به بحث با آنان نشستم. زیرا چاره‌ای نیست جز اینکه با آنان «دیالوگ» داشت و توضیح داد که اساسا ریشه دشمنی با آمریکا از کی پیدا شده؟ تشریح کرد که چگونه در نتیجه غلبه گفتمان سیاسی دوران انقلاب به‌همراه دلایل دیگری، گفتمان دشمنی با آمریکا از اواسط سال 58 بدل به گفتمان غالب شد.

از گروه «صادقان» که بگذریم به گروه و جریان دومی می‌رسیم که آنان نیز به‌شدت مقابل تنش‌زدایی با آمریکا مقاومت می‌کنند. این گروه عمدتا شامل افراد، اشخاص و جریاناتی می‌شوند که خواسته و ناخواسته مواهب هنگفتی - اعم از مواهب سیاسی و اقتصادی - از آمریکاستیزی نصیبشان شده است. البته عمده مشکل بر سر مواهب اقتصادی است. کم نبوده و نیستند کسانی که در داخل و خارج کشور از دشمنی ایران و آمریکا نفع زیادی برده‌اند.

در اوایل دهه 1380 یک بررسی توسط آمریکایی‌ها صورت گرفته بود که نشان می‌داد اماراتی‌ها سالانه سه تا پنج‌میلیارددلار از واسطه‌گری صدور کالاهایی که واردات مستقیم آنها به ایران قدغن است، سود می‌برند. اگر بررسی شود مشخص خواهد شد که چندین برابر این مقدار ترک‌ها، روسیه، چین، قطر و... از بغل دعوای ما با آمریکا سود می‌برند. اما مشکل فقط تجار ترک، عرب، روس یا چینی نیستند.

بسیاری از هموطنان شریفمان هم در طول این 34سال، به واسطه دشمنی ایران با آمریکا، سودهای کلان اقتصادی برده‌اند. ساده‌ترین شیوه سودبردنشان این بود که کالایی که ورودشان به واسطه‌ تحریم‌ها امکان‌پذیر نبوده، اینان به شیوه‌های گوناگون وارد کشور کرده‌اند و سودهای‌ میلیاردی به جیب زده‌اند.

یقینا این گروه، از تنش‌زدایی ایران و آمریکا استقبالی نخواهند کرد و برای بازگرداندن فضای تخاصم میان دو کشور خواهند کوشید، زیرا پیامد تداوم تنش‌زدایی و عادی‌شدن مناسبات، کار و کسب تحریم محور آنها و منافع حاصل از آن را به خطر انداخته و چه‌بسا به تعطیلی خواهد کشاند.

حاجت به گفتن نیست که برخلاف «آمریکاستیزان صادق» با «آمریکاستیزان کاسب» هیچ‌جوری نمی‌توان کنار آمد.

منبع: شرق


پنج شنبه 25 مهر 1392برچسب:ممدنبودي ببيني, :: ::  نويسنده : موسویان

 

«وطنم بیش از آنکه در جغرافیا تجلی کند، در فرهنگ و زبان و تاریخش تجلی دارد. مرزهای این جغرافیای متغیر، تدریجا، از آمودریا تا نیل به هیرمند تا اروند، تنزل کرده، اما فرهنگ پرآوازه‌اش در گذر سال‌ها، مرز‌های اقالیم را درنوردیده است.»


عبدالجبار کاکایی: پهلوان میانداری که فلسفه یونان و عرفان هند و ایمان قوم سامی را در هم آمیخت و در ترانه‌های زرتشت ریخت و ملتی که قرآن و شمشیر را از اعراب گرفت و به آرایه تفسیر و تاویل و منطق و عرفان و فلسفه از ترکان آسیای میانه و سیه‌چردگان بنگال و شبه‌قاره تا شمال آفریقا را در تصرف معنویت خود درآورد، هراسی از جنگ و جنگاوران ندارد.

جنگ هشت‌ساله هم حلقه‌ای از بیداد تاریخی بر پارسایان پارسی‌گوی بود که به مدد نسلی دردمند و بیدار، به منظومه‌ای حماسی آراسته شد و نقطه روشنی دیگر در زمان گذرنده ...

مرزهای زبان و فرهنگ، شکننده نیست! اما مرزهای جغرافیا در طول تاریخ تدریجا عقب نشسته است و تا به این غایت رسیده که امروز ایرانش می‌خوانیم و می‌دانیم. به همین دلیل در هر آشوب و غوغایی، مرزبانان ایران‌شهر به رویارویی برخاسته‌اند و خاک، خاطرات نهفته فراوانی از این شهامت‌ها به یاد دارد. از پیشانی‌بند سرخ قزلباشان جنگ چالدران تا پیشانی‌بند سبز سربازان غرب و جنوب ایران، صحنه شورآفرین این میدان‌داری‌هاست. نام‌ها در این میان گمند که سرباز ایران رسا‌ترین و پرافتخار‌ترین نام تاریخ ماست.

با این حال اگر جلال‌الدین خوارزمشاهی و عباس‌میرزایی در نقطه طلایی مقاومت ملی و مردمی درخشیدند، این هشت‌سال عباس‌میرزا‌ها و جلال‌الدین‌های بسیاری داشت که جنگ دهشتناک امروز بسیار پرغوغا‌تر از جنگ‌های دیروز است ... به قول آن پیرمرد تویسرکانی:

نشستی تو بسیار بر ترگ زین

گذر کرده‌ای هرگز از روی مین؟

«جهان‌آرا» از زمره شیرآهنکوه‌مردان جنگ هشت‌ساله بود که زهر تلخ اشغال را چشید اما شربت شیرین آزادسازی را ناچشیده رفت. محمد نبود تا ببیند ... که سربازها کلمه شدند و کلمه‌ها در متنی حماسی قرار گرفتند و آهنگ موزون زمان گذرنده، فتحنامه‌ای ساخت بی‌مانند ...

محمد نبود تا ببیند ... دست‌های قطع شده و پاهای بریده، جوانه زدند و تفنگ‌های فاتح به میله‌های مرزی رسیدند و از آن نیز گذشتند.

محمد نبود تا ببنید ... زخم‌های او اما متاع بازار برخی خرده‌فروشان و کاسبان شد و مقیاس درصد شرط فداکاری و ایثار ماند در جنگی که هر سال رونمایی شد در سالن‌های مکرر ...

محمد نبود تا ببیند ... صدای سرفه‌ها و عصاها تنها روایت‌گران واقعی جنگ بودند در این سال‌ها ...

محمد نبود تا ببیند... .

اما، من قطاری دیدم که سیاست می‌برد و چه خالی می‌رفت ...»

منبع:شرق



روی خط سیاست
جدیدترین اخبار سیاسی
درباره وبلاگ

شما می توانید ضمن بهره مندی ازاخبارسیاسی داخلی وخارجی دراین وبلاگ ، با اضافه کردن یک" بک اسلش" ونوشتن کلمه forumدرانتهای آدرس این وبلاگ،درفروم عضوشویدو به تحلیل ونقد اخبار نیز بپردازید./ازهمراهی شمامتشکرم. (مدیروبلاگ:موسویان)
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان روی خط سیاست و آدرس siasat4003.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


خبرنامه وب سایت: